Kiitos Ash^:lle tiedosta! Nyt on tulossa uusi erä Crocs-kenkiä, jonka aiheena on High School Musical ja Hannah Montana! Jos saan jonkun osoitteen, niin voin laittaa sen tänne myöhemmin.

Niin kuin moni on huomannutkin etusivumme videot eivät aina toimi. Olemme pahoillamme siitä!

Miley on myös uusimman People-numeron kannessa! Otsikkona 'World's Richest Kids!'. (Niin kuin varmaan kuvasta huomaat. ;D)

1500484.jpg

Voit lukea lisää aiheesta englanninkielellä People.com-sivulta. Sivulta löytyi myös 2 muuta artikkelia englanniksi siitä, kun Jonas Brothers ja Brenda Song puhuvat Mileysta. Lue ne tästä ja tästä.

E! Entertaiment: Suoraan Hollywoodista tuli eilen. Siinä puhuttiin Mileyn ja Mandyn uusimmasta videosta ja siitä yrittääkö Miley olla parempi kuin Madonna tai yrittikö hän loukata Madonnaa. Mandy oli sanonut haastattelussa, että he olivat halunneet jonkun hyvän kappaleen ja siksi ottivat Madonnan kappaleen. Tytöt saivat hienot videon tehtyä, kun saivat hienoja ihmisiä siihen mukaan esim. Mileyn isoäiti! (Mileyn isoäiti tanssii siinä Mileyn ja Mandyn kanssa niin kuin tiedättekin ;D)
E!:ssä oli myös Billy Rayn haastattelu CMT Music Awardista, jossa Billy Ray sanoi, että hänen tyttönsä kasvaa kovaa vauhtia, mutta joskus on pakko päästää irti.

Suoraan Hollywoodista tuli eilen puoli tuntia etuajassa! Eli 15.30-16.30. Kannattaa aina vaikka torstai-iltana tarkistaa monelta se tulee, koska se vaihtelee usein.