Heips. Pari teistä olikin käynyt oceanUP-sivustolla, josta löysinkin uusia uutisia. Löysin uutisia myös Miley-sivuilta ja kirjoittelen ne nyt tähän :)

Mileyn "poikaystävän" nimi on siis Thomas Sturges. Pussauskuvaan linkki oli tagissa, Rachellen viestissä ;) Mileyn poikaystävä ei ole ulkonäöllisesti (ainakaan minun mielestäni) mitenkään komea, mutta löysin yhden hyvän puolen hänestä, joka teidänkin pitäisi tietää; raha. Thomas oli nimittäin nähty ja kuvattu toisen henkilön kanssa rahaa kädessään, eikä vaan pari seteliä. Ei todellakaan ole varmaa seurustelevatko he oikeasti, vaikka heidät kuvattiinkin sängyssä yhdessä, oceanUP uutisoi. Kysympähän vaan, että jos he EIVÄT seurustele, onko tämä joku julkisuustemppu? Katso kuvat Thomasista tästä.

Miley oli Kewl- lehdessä ja touko-kesäkuun numerossa lehteä J-14.

Hän allekirjoitti seitsenosaisen kirjasopimuksen, joka kertoo hänen vuosistaan Tennesseessä ja muutosta Losiin. Kirjassa on juttua myös Mileyn perhesuhteista, erityisesti hänen ja Tishin, äitinsä. En nyt jaksa enempää kertoa, lisää saat  lukemalla jutun lähteestä, pienen englannin taidon ja sanakirjan avulla.

Mileyn allekirjoitettu kitara on myynnissä, hintakin näyttää olevan ihan keskivertoa (en osaa valitettavasti kääntää sitä euroiksi, mutta 1800 dollaria se on.)

Yksi Mileyn uusista lauluista on ilmestynyt video. Tuo klippi sisältää Mileyn lisäksi Jonasien
laulupätkän ja... Noah Lindsey Cyrus, Mileyn pikkusisko, laulamassa! Joten, älä missaa tuota klippiä! Mileyn uusi soundi on upea, entäpä sinusta?
LISÄYS: tuota videota ei pysty enää katsomaan ollenkaan :(
                                          1492974.jpg1492975.jpg1492978.jpg1492972.jpg