Paljon uusia uutisia (kaikki eivät koske suoranaisesti Mileytä), mutta ensin haluan toivottaa kaikille aivan erityisen ihanaa ja hauskaa vappua. Kerkeän tässä päivitelläkkin, kun huomenna ei tarvitse mennä kouluun :)

Radiohaastattelu/ Uusvanhoja lehtijuttuja/ Disney Channel Games/ Candidseja
Miley oli radiohaastattelussa jo 11.4. Miley puhuu mm. Idol Gives Backistä ja kurkkukivuistaan.
Miley pääsi Meksikolaislehteen (kaksi ekaa kuvaa). Kuten myös Teen Vogueen, Us Weeklyyn, Seventeeniin ja Star Magazineenkin. (kaikki muut lehdet ovat hieman aikaisempia, paitsi Teen Vogue.)
Miley esiintyy Disney Channel Gameseissa sunnuntaina. HUOM! esiintyy, eli ei kilpaile ;(
Miley oli shoppailemassa Targetissa Nashvillessä siskonsa kanssa. Kuvat.


47-vuotias nainen erotettiin Hannah Montanasta.
Eräs nainen nimeltään Kathy Griffin erotettiin Hannah Montanasta, koska sanoi viime vuoden Creative Awardseissa; "Ime sitä Jeesus, tämä award on minun jumalani nyt". Hän oli myös tokaissut myöhemmin näin: "Minut erotettiin Hannah Montanasta 'Ime sitä Jeesus' huomautuksestani. Josta voin sanoa sinulle nyt, että Miley Cyrus on väläytellyt vihreitä rintsikoitaan ja poseerannut yläosattomissa. Minä olin periaatteessa käsketty 'Disney ei halua sinua mihinkään lähelle rakennusta'".


Miley Cyrus: "En kommentoi" Vanity Fairin kuvista
Tässä ovat ensimmäiset kuvat Miley Cyruksesta vihreiden rintsikoiden näyttelemisen ja yläosattomien Vanity Fair poseerauskuvien jälkeen, Just Jared uutisoi Mileyn uusista Candids-kuvista.
15-vuotias Hannah Montana tähti nähtiin ulkona perheystävän ja siskonsa Noahin kanssa. Trio meni shoppailemaan Targettiin, joka sijaitsee Nashvillessa, Tennesseessä.
Miley oli iloinen kun chattaili kännykällään ja poksutteli Red Bull-tölkkiä. Noah juoksenteli leikkisästi Mileyn ympärillä ja kysyi voisiko hän sanoa hei "Peterille". Miley oli myös kertomassa "Peterille" kaatumisestaan ja nauroi sille. Kun kuvaajat kysyivät Mileyltä pahamaineisista Vanity Fairin kuvista, Miley hymyili ja sanoi "En kommentoi."


Selena Gomez on uusi Miley Cyrus
Selena Gomez oli pelkkää hymyä People-lehden kuvauksissa. 15-vuotias Selena näyttelee Alex Russoa Wizards Of Waverly Place. 2007, hän vieraili myös Hannah Montanan jaksoissa Mikaylana, kuka kilpaili Hannah Montanan [Miley Cyrus] kanssa. Voiko olla tosielämän kilpailua Selenan ja Mileyn välillä? Disney on huolissaan Mileyn Vanity Fair skandaalista enemmän kuin koskaan ja he haluavat tehdä Selenasta vielä isomman tähden.
"Selena laulaa ja näyttelee ja hän on todella nuori. Hänestä tulee seuraava Miley Cyrus. Disneyn johtaja todella haluaa tätä."
Luuletko sinä, että Selena Gomezista tulee seuraava teinikuningatar? Haluisitko sitä?


Miley ja Mandy saivat haasteen
Miley Cyrus ja takatanssija ja paraskaveri Mandy Jiroux, kutsutaan The Miley ja Mandy Cru-nimellä, ovat saaneet ACDC:ltä haasteen taas kerran.
(ACDC= Adam/Chu Dance Crew= Step Up 2: kadut. Ohjaaja Jon. M. Chu + Adam Sevani) Alla video haasteesta jonka tytöt saivat.