Nyt uutisoidaan, että Miley Cyrus olisi puhunut Hannah Montanan loppumisesta. En kuitenkaan usko, että tämä on totta, koska Disney ilmoitti suunnitelmistaan kolmatta tuotantokautta kohtaaan...

Tämän huhun aloittamisen jälkeen Disney oli kumonnut huhut eräälle kyselijälle, joka oli kysynyt asiasta sähköpostilla:
"Miley sanoi, että hän sanoi nauttineensa olostaan osana Disney perhettä", viestissä oli lukenut. "Aloitamme Hannah Montanan kolmannen tuotantokauden tuotannon 4.8. ja meillä on mahdollisuuksia jopa neljänteen tuotantokauteen sen jälkeen. Odotamme innolla Hannah Montana elokuvaa teattereihin keväällä 2009."

E! Online kirjoittaa:
Miley Cyrus on ehkä valmis sanomaan näkemiin Hannah Montanalle. Tai ainakin hän on ajatellut sitä. 15-vuotias superstara tuntee, että hänen olisi aika saattaa Disney Channel ohjelma päätökseen.
"Ajattelimme, että tämä on viimeinen tuotantokautemme", Miley oli kertonut E! onlinelle.
Mutta Cyrus selitti haastattelussa maanantai aamuna, että hän on ollut työskentelemässä ohjelmaa pidempään kuin ihmiset luulevat. Hän oli 11 kun se kaikki alkoi. Nyt hän täyttää 16 marraskuussa.
Mikki Hiiri execs ilmoittivat huhtikuussa, että HM on uudistettu kolmannelle tuotantokaudelle
"Minusta vain tuntuu, että teimme paljon jaksoja", hän sanoo. "Me periaatteessa teimme kaksi tuotantokautta yhteen viime vuonna. Yleensä ihmiset tekevät yhden tuotantokauden ja olisi, vaikka 16 jaksoa ja me teimme melkein 30 jaksoa! Se tuntuu kuin se olisi ollut pystyssä kuten.. pidempään"

Yhtä paljon kuin Cyrus ehkä ajattelee jäähyväisiä alteregolleen, hän on yrittämässä tehdä eroa Disneyhyn - tai mitä hän kutsuu "perheeksi" - mutta tuo on hölynpölyä.
"Olen silti perheeni kanssa", Hän sanoo. "Sinä tiedät, he ovat turvassa. He tuntuvat aina kodilta. Ja se on asia jota rakastan yhtiössä. He ovat perhe."

Myöhemmin Cyrus on sanonut, että he eivät tiedä onko tämä viimeinen tuotantokausi...

E! Online kirjoitti vielä näin (ei liity aikaisempaan)
Vielä on lisää Mileystä tulossa. Varmista että luet myöhemmin kun paljastamme mitä hänen pitää sanoa "Sweet 16":stään, menosta lukioon ja pitä sinun pitäisi - ja ei pitäisi - kun hän hostaa tämän sunnuntain Teen Choice Awardsit.