En ole kerennyt koulukiireiltäni päivitellä ja eilen en ollut kotona :s nyt olen! :D Iso kuvapäivitys tuossa alla :D Ja pyydän, että älkää riidelkö noin usein. Sivujen ei ole tarkoitus aiheuttaa jatkuvaa kinastelua tai mielipahaa, vaan kertoa uusimmat uutiset teille ja meidän on tarkoitus olla paikka, josta löydät paljon tietoa Mileystä..

Tässä aivan ihania vintagekuvia Mileystä nuorempana! On se Miles tosi suloinen <3


Uutisvideo Nileystä
CNN-ohjelma uutisoi siitä, kun Miley kertoi Nickin ja hänen suhteestaan. Videon otsikkona toimii "Oliko Mileyn ja Nickin suhde liian paljon liian pian?" Check here.


Mitchel Musso: 7 parasta asiaa Mileyssä
Mitchel Musso paljasti seitsemän asiaa joista hän pitää Mileyssä. Asiat olivat: Coolein tyttö maailmassa, Mitchelin lempi naisesiintyjä, Vihaa vihreitä asioita, Syö asioita suoraan grillistä, On hieno kaikkien fanien kanssa, Hänellä on coolein perhe, Coolein nettisivu maailmassa. Katso video ja Mitchelin omat lyhyet perusteet joka asiaan tästä.


Kotibileet Beverly Hillsissä & tanssistudioilla
Revityt farkut päällään Miley Cyrus oli ulkona tehtyään kotikutsut Beverly Hillsissä tiistaiyönä. Tuo pikkulapsi näyttää ihan Thomas Stugesilta! Kuvat.
Myöhemmin Miley käväisi myös tanssistudioilla äitinsä kanssa farkkushortseissa ja valkoisessa t-paidassa
                                


Miley: "Jätkät eivät ole oikeasti koppavia, mutta he näyttelevät niin"
Miley Cyrus kertoi Popstarille, että hänen deittailudiilinrikkojansa on:
"näsäviisaileva, kun he ajattelevat olevansa mies! Minä olen kuina: 'Oh please! Olet sellainen nörtti! Olet vieläkin istumassa odottamassa minua soittamaan sinulle puhelimella, joten lopeta käyttäytymästä noin!' Olin puhumassa kitaralleni ja olin kuten: 'Tämä on niin epäreilua. Jätkät ei edes välitä!' Hän oli kuin: 'Eikä, me vain näyttelemme niin. Me istumme puhelimessa ja olemme kuin: 'Aikooko hän soittaa?'' Joten minä uskon niin, että kundit eivät ole oikeasti niin koppavia, mutta vihaan kun he alkavat näytellä niin!'

"Shoppailu on hyvää sielulle!"
Poppiprinsessa Miley Cyrus avoimesti myöntää olevansa 'Isän tyttö' ja että hänen ei tarvitse miettiä tekosyitä päästäkseen omalle tielleen. Hän heitti Popstar!:lle, "Minä sanon 'Isä, minä ja tyttökaverini olemme menossa shoppailemaan!"En ikinä saa tehdä asioita kuten, 'Isä, se on hyvää sielulle!' Minä sanon hänelle 'Isukki, se on todella hyvää sinullekkin tulla shoppailemaan. Tuo luottokorttisi!'"


Uusi HM Behind the Scenes kuva
Nyt on ilmestynyt uusi Hannah Montana Season 3 Behind The Scenes kuva ;) katso täältä isompana!
                                                   

Insider: "Miley Cyrus haluaa olla nähty seksisymbolina, se ärsyttää häntä, että hän ei ole!"
Life & Style lehti kirjoitti aika rajusti Mileystä. Itse en oikein usko tuohon seksisymbolijuttuun. Lehden kannessa luki: "Miley Cyrus: Hänen salainen kaksoiselämänsä. Kiltti ja viaton vai seksikäs ja viettelevä? Uudet rohkeat internetkuvat paljastavat synkän puolen Amerikan teinikuningattaresta"
Tuon ylläolevan otsikon perään lehdessä oli lukenut: "Hän haluaa pahasti olla nähty seksikkäänä ja haluttavana".
Skannaukset tästä.
                                                   

Pyöräilypäivä Billy Rayn kanssa
Miley ja hänen isänsä Billy Ray kohtasivat paparazzeja pyöräillessaan lähellä Toluca Laken kotiaan keskiviikkoiltapäivänä. Kuvat.
                                     


Wal-Mart mainostaa Hannah Montanaa
Tämän mainoksen sponsorina toimii Wal-Mart. Miley Cyrus aka Hannah Montana antaa sinulle oman persoonallisen heräyssoiton. Asiasta saat lisää tietoa tämän videon kautta ja hannahmontanacalls.comista. Myös pari uutta kuvaa uutisesta voit katsoa oceanupista.


10 asiaa jotka Miley haluaa sinun tietävän
Miley rakastaa altaissa oleskelua ja hän sanoo "kun olen vuorella, minusta tuntuu että kukaan ei voi nähdä minua."


Miley Hollywoodissa- uusia kuvia
Perjantai-iltana Miley Cyrus bongattiin Hollyeoodissa toisen Sprouse veljeksen kanssa.. ja muiden kavereiden. Lauantai-aamuna Miley meni shoppailemaan Guitar Centeriin Tish-äidin, Braisonin, Noahin ja lisälapsen kanssa. Kuvat täältä.