Elikkäs näin disneyllä mainoksen pari päivää sitten HM-viikosta

Eli ensiviikolla, 8.-12.9., on Disney Channelilla Hannah Montana-viikko ja HUOM; tämä siis on suomen DC:n juttu, ei amerikan! Siis; HM-viikon idea on se, että joka arkipäivä (ma-pe) tulee uusi Hannah-episodi ja viikon kruunaa perjantaina tuleva Best Of Both Worlds 3D Concert-leffa. Uudet episodit tulevat siis kello 19.00, paitsi perjantain jakso tulee klo 19.30, jonka perään tulee siis tuo BOBW 3D-konsertti, joka uusitaan vielä lauantaina 13.9 kello 11.30. Muista katsoa!

Jos sinulla ei ole laseja, niin ne olisi voinut saada Aku Ankan 37-numeron mukana tai esim. Canal+:n tai muun kanavapaketin (jonka yhteydessä Disney Channel näkyy) mainoslehtisen mukana, tai ne voit ostaa BR tai Toys'R'US lelukaupoista TAI voit tehdä ne itse, ohjeet tässä ja tässä. Vika linkki on muuten suomen disneyn BOBW 3D-konserttisivut, joilta löytyy lasien ohjeiden lisäksi; 3D-lasien testauspeli, tulostettava leffajuliste, oman musiikkivideon lähetysmahdollisuus, enemmän tietoa elokuvasta ja ohjeet omiin Hannah-juhliin.

24.10 ilmestyvän 3D-konsertti DVD:n hinta tulee olemaan n. 14,95€. NetAnttilassa
DVD kuitenkin ilmestyy jo 20.10 ja sen voit ennakkotilata jo nyt. Hinta on 15,95€, mutta normaalihinta on 16,95€ Anttilan nettikaupassa.