MTV3:lla on Hannah Montana sivut nyt! Check out! : >


Miley Cyrus nähtiin London Hotellin ulkopuolella matkalla myöhiselle päivällisdeiteille Jonas Brothersien koreografin, Paul Beckerin kanssa. Pari näytti olevan erittäin "hermostuneella tunteella" liikkeellä. Illallinen oli isossa omenassa ja kuvissa taustalla nähtiin mm. Kenny Ortega.  Kuvat.

Koska Mileystä ei nyt ole oikeastaan sen enempää, niin kerron viime aikaisista huhuista :D
1: Joku on keksinyt, että Miley olisi joutunut auto-onnettumuuteen ja kuollut. Järkevimmät varmaan tajuaa heti, että tämä ei tietenkään ole totta. Voisimpa sanoa, että tämä kuuluu samaan kategoriaan noiden Zac Efron ei käy suihkussa, Miley on raskaana, Vanessa Hudgens oli yökerhossa humalassa tai Ashley Tisdalella on HIV huhujen kanssa.

2: Sitten.. Selena Gomezin uudessa kappaleessa "I'm Sorry", Gomez laulaa siitä, että hän tykkää eräästä pojasta, joka ei voi päästä exänsä yli. Selena kertoi teinilehti Twistille: "Se on pojasta, johon rakastun, mutta hän ei voinut päästää irti ex-tyttöystävästään, joten se on todella hankalaa. Tunsin kuten en olisi tarpeeksi hyvä." Gomez on myöhemmin kertonut, että tämä ei liity Nickiin ja Mileyhyn mitenkään. Uskoo ken tahtoo.