Elikkäs tässä tämmöinen uusi lay :) aika yksinkertainen kyllä, tiedän... ja sivujen sisältö on nyt nähtävissä, osa osioista uudistettu! :D
Lisään osan uutisista tänään, osan huomenna. Minulla on huomenna koulussa liikuntapäivä, mutta uskon, että jaksan vielä tulla koneelle. huhhuh ;<

Tässäpä uusia kuvia uusimmasta HM episodista, Test Of My Lovesta! :>

Miles kävi perheen ja ystävien kanssa Yogur Tree-nimisessä paikassa. Mukana nähtiin mm. Tish ja Noah ja eräs henkilö, jotai ei olla aikaisemmin bongattu Cyrusien perheen kanssa. Kuvat.

Sittenn suomalaisiin lehtiin ;) Koululaisessa oli juliste Mileystä, jossa oli tuo Breakoutin promo, missä on ne ilmapallot : > Julisteessa kuitenkin luki "Miley Curys!" Vähän tarkkuutta Koululainen! Seiskan kannessa komeilee myös Hannah'n kuva ja ekoilla sivuilla on juttu Hannahista, josta on juttua myös lauantaipäivän lastenohjelmien kohdalla :)

Miley nähtiin myös Robeks-nimisessä kahvilassa nappaamassa juoman mukaansa. Mukana olivat Noah ja Tish. Kuvat.


Uusia skannauksia on myös ilmestynyt:
Entertainment Weekly
Star Magazine
Hannah Montana Magazine


Sittennn; Miley nähtiin myös pari päivää sitten menossa ääniharjoitustunnille ja hän hengaili myöhemmin Cody Linleyn kanssa.. Kuvat.

Mileyllä on sänkynsä yläpuolella Nickin kuvia! Katso vaikka!

Mandy puhuu videossa Mileyn 16-vuotissynttäri lahjasta. Mitä neiti meinaa bestikselleen keksiä?

Sitten haastateltiin 7 Thingsin ohjaajaa, Brett Ratneria, joka paljasti, että 7 Things on Nickistä! (Yllätyss! Eli kuten arvata saattoi.) Lue haastattelu englanniksi täältä.

Mileyllä ja Kevinillä on samanlaiset housut! Kuva.

Miley puhui aikaisemmin kuinka haluaa lyödä auton lyttyyn. Miley on tilannut täyteen lastatun Mercedes-Benz CLK 550 Cabriolet avoauton, jonka hintalapussa luki 75 000 dollaria, In Touch Weeklyn mukaan.