Nyt meillä on kuvia Saksata, täällä näin :) Saksassa taisi olla sateinen keli, kun sateenvarjo on mukana :) Mileyn kanssa kuvissa nähdään paparazzien ja muiden ihmisten lisäksi myös Brandi, Tish ja perhetuttava (?), tai ainakin joku toppatakkinen nainen noissa kuvissa Mileyn kanssa on ja se ei ole Mandy. Mileyllä yllään takki, mustat farkut ja saapikkaat + Louis Vuittonin laukku. Alla video Mileystä kirjottamassa nimmareita Berlinissä.

Tässä video uudesta HM jaksosta. Amerikassa se nähdään jo ensi sunnuntaina, mutta en tiedä milloin Suomen DC näyttää tuon.. Jaksossa Oliverilla on siis joku salaisuus jota hän ei suostu kertomaan Mileylle ja Lillylle. Ilmeisesti koulun terveydenhoitaja (?) tietää salaisuuden, mutta ei suostu kertomaan heille. Jos haluat tietää tuon salaisuuden ennen Suomen ensi-iltaa, niin youtubesta hakemalla löydät koko jakson osissa. Sen nimi on No Sugar Sugar.

Miley saapui sunnuntaina Lontooseen, tässä kaksi kuvaa neidistä lentokentällä. Näillä näkymin Miley on Lontoossa ainakin maanantaihin asti. Tässä lista jutuista mitä Miles tekee Englannissa (MileyWorld.comista):
31.10, Perjantai - Tonight with Jonathan Ross klo. 22.35 BBC 1-kanavalla haastattelussa
1.11, Lauantai - Hän on TMI:ssä haastattelussa
3.11, Maanantai - BBC Breakfast:in haastattelu