Miley ja Mandy latasivat videon, jossa väitetään, että "Miley kuoli tänä aamuna sen jälkeen kun humalassa oleva ajaja oli osunut häneen. Hän aina myös meille, että kaikki mitä hänelle tapahtuu, hänen faninsa tietävät ennen mediaa. Rest In Peace Miley, emme ikinä tule unohtamaan sinua!
- MileyCyrusFever.com
Älkää säikähtäkö, tämä EI ole totta. Mandy vahvisti asian; "Joku hakkeroitui mileyn ja mandyn youtubetiliin ja me emme pääse sisälle sinne juuri nyt!! MILEY ON OK!!" Videon voit katsoa täältä. Video oli hakkeroijan työtä, ei Mandyn ja video poistettiin mileymandy profiilista, joten uskoisin että tilanne on ihan kontrollissa :D

Pelottavan ajo-ohjaajan ja jalankulun, Mileyn ajotunnit eivät ole helpoimmasta päästä:
Ajamaan omminen osoittaa painajaista Miley Cyruksen kohdalla, kiitos pelottavalle ajo-opettajalle ja agressiiviselle jalankululle. Teinisuperstara on käymässä tunneilla, joten hän voi päästä renkaan taakse kun hän täyttää 16 myöhemmin tässä kuussa. Mutta hän ei löydä sitä niin helppona juttuna kuin toivoi. Cyrus selittää, "Ajo-ohjaajani pelottaa minua. Ajamme ja hän sanoo minulle, 'mitä tapahtuu kun teet vasemman käännöksen?', sanon 'En tiedä' ja sitten hän menee 'Bang - se tulee tapahtumaan uudelle autollesi'. Hän vain aloittaa lyömään asioita. Ja Miley vihaa ajamista erikoismerkityllä oppilasautolla, kokonainen kaksinkertaisen kontrollin ja ison varoitus-kyltin kanssa kertoen muille, että siellä on noviisi tiellä. Hän myöntää, "Se ei ole avuksi että minulla on tämä iso kyltti kertoen "ajo-oppilas". Joku heitti banaanin minua päin toisena päivänä."

Miley ja John Travolta kävivät Disneyn toimistoilla tehden promootioita Bolt-leffalle.