Huhhuh miten paljon uutisia!

Edellisessä uutisessa uutisoinkin uusista kuvista kun Miley lähti Pariisiin. Celebrity-Gossipilla on kyseiseen kuvasarjaan pari kuvaa lisää ;) Täältä näin näet ne.

Moni teistä on varmasti nähnyt noita Mileyn paheksuttavia alusvaatekuvia..
Gossip Girl kirjoittaa:
Miley on tullut reporttien mukaan "hermostuneeksi romuksi" seuraten FBI hyökkäystä Josh Hollyn kotiin (hakkeri, joka julkaisi hänen riskialttiit kuvansa) koska Miley on pelokas, Josh antoi hänen persoonallista informaatiotaan kolmiin juhliin.
Lähde kertoi lehdistölle; "Hän (Miley) käytti sitä sähköpostitiliään päivittäiseen lähtökohtaan lähettääkseen Nick Jonasille ja useille muille ystävilleen kuvia ja kirjeitä. Ja siellä oli useita muita tilejä joita Miley käytti sähköposteihin, joten hän ei ole täysin varma mitä Holly hyötyi päästäkseen käsiksi - ja se on se mikä niin syvältä vaivaa häntä.. Koko juttu tekee Mileyn hermostuneeksi romuksi."


Torstai aamuna Miley bongattiin matkalla junaan Lontoossa ja vain muutama tunti myöhemmin Miley Cyrus ilmestyi Eurostarista Parisissa, Ranskassa. Hannah Montana kaunotar näytti olevan innoissaan olostaan Valojen Kaupungissa. Seuraan liittyi Tish ja hän näytti rauhanmerkkiä paparazzeille. Viime iltana Miss Cyrus viihdytti fanejaan uskomattomassa konsertissa Lontoon Royal Albert hallissa juhlien uusimman levynsä Euroopan julkaisua. Täältä kuvat

Sitten, On ilmestynyt Mileyn CMTV-videot, kun neiti esitti "7 Things"-biisinsä ja oli haastattelussa. Katso haastattelu tästä ja esiintyminen tästä. Haastattelussa Miley kertoi Euroopan matkastaan, hän palaa vielä Lontooseen ja lähtee sen jälkeen takaisin Los Angelesiin kuvaamaan Hannah Montanan kolmatta tuotantokautta. Miley mainitsi myös Hannah Montana Movien ilmestyvän huhtikuussa. Mutta, Miley kertoo paljon muutakin haastattelussa ja sen saat tietää vain katsomalla!

Seuraavaksi paaaaljon kuvia :>


Miley Cyrusin luona oli joukko faneja kun hän oli ranskalaisen tvaseman Canal Plus:n toimistoilla torstaina. Kuvia täältä.



Miles konsertoi myös ranskassa ja hänestä saatiin paljon kuvia myös ennen konserttia. Celebrity-Gossip sai kuvia myös konsertista ja sen jälkeen, kun Mileyn nähtiin saapuvan Grand Journal de Canaliin (kuvia jo tuossa yläpuolella!) valojen kaupungissa näyttäen todella tyylikkäältä! Kuvia täältä!



Sitten vielä perjantaina Mileyn nähtiin lähtevän George V hotellista Pariisista. Hannah Montana tähdenlento hymyili ja näytti rauhanmerkkiä, tehden samalla parhaansa raivatakseen itsensä läpi joukoista faneja ja paparazzeja tyylikkään hotellin sisäänkäynnillä.
Miley on myös puhunut äskettäin lehdistölle 16-vuotispäivistään 23.11. Disney tähti sanoi: "Olen rukoilemassa saadakseni ensimmäisen autoni. Minun pitää tehdä testi ekana - En todella halua mennä ottamaan kuvaani. Se on todella hankalaa valita asusi."
Ja ei pitkääkään aikaa siihen kun Miley menee takaisin Nashvilleen esiintymään American Music Awardseihin. "Se on minun syntymäpäivälahjani, mennä takaisin kotiin", Cyrus sanoi. Kuvia täältä :>