It's All Right Here musiikkivideosta uutisoin huomenna, sillä se ilmestyy yön aikana :)

Miley oli Tyra Banks Showssa, joka näytettiin perjantaina. Alla videot; Osa 1 ja Osa 2.

Pari päivää sitten oli MTV EMA-Awards-juhlat ja Miley oli ehdolla New Act-palkinnolle, mutta hävisi Katy Perrylle.



Astuen ulos pienelle viikonlopputyölle, teinitähti Miley Cyrus nähtiin Los Angelesin Studio Centerillä alakaupungissa. Yllän hänellä oli harmaat housut ja keltainen LSU Tigers-paita. Miley vaihtoi välillä Hannah Montanaksi ennen kuin päästiin työn pariin Mukana nähtiin hänen äitinsä, Brandi, isoäiti ja muutama ystävä. Jotkut huhusivat että Miley kuvasi Fly On The Wallin musiikkivideota.. Kuvat.

Sitteenn, Miley oli brittiläisessä tv-ohjelmassa nimeltä This Morning. Miley kertoi, että pukisi peruukin tv:ssä Hannah Montanana, mutta se ei toimi hyvin oikeassa elämässä. Miley teki peruukkitilauksen naamioituakseen faneilta, mutta lopulta peruukki syttyi tuleen. Hän itse sanoo; "Minulla oli idea mennä ulos naamioituneena), joten sain peruukin ja se oli tosi lyhyt, poikatyttöleikkaus ja päätin suoristaa sen. Olin istumassa alas ja yhtäkkiä haistoin palaneen käryä. Ajattelin 'Mikä tuo on?'. Peruukki oli kirjaimellisesti tarttunut tuleen, koska en tiennyt oliko se halpa peruukki. Ja ajattelin, 'tämä ei toimi minulla'. Joten se ei toimi oikeassa elämässä, mutta se toimii sarjassa!" Alla haastattelu ja esiintyminen :)

Hannah Montanan kuvauksissa Miley Cyruksen, Emily Osmentin, Billy Ray Cyrusin, Moises Ariaksen, Mitchel Musson ja Jason Earlesin kanssa. He puhuvat siitä kuka on hauskin, mistä musiikista pitävät, millainen on kuvauspaikan koulu ja monta eläintä Mileyllä on. Tässä video!


Perjantaina Miley ja Justin olivat elokuvissa. Pariskunta kävi katsomassa Madagacar 2: Escape 2 Africa-elokuvan. Ruusu jota Miley pitää, ei ole Justinilta, vaan fanilta! Katso kuvat täältä. Video.

Tässäpä vielä viimeiseksi video kun Aaron Moorhouse haastatteli Mileytä Scene Junkie-haastattelussa.