Neljännen tulevan Hannah Montana jakson nimi uudelta tuotantokaudelta onnn.. You Never Give Me My Money. Kuvat.


29.11. Miley laulaa 7 Thingsin brittiläisessä tvshowssa X Factor. Se on kuin American Idol. Tämä nauhoitettiin muutama viikko sitten kun Miles oli vielä Lontoossa.

Miley on ehdolla Favorite Star 35 & Under for the 35th Annual People's Choice Awardseissa! Miley tarvitsee ääniä, koska SINÄ päätät kuka voittaa. Sain muuten uuden päivämäärän kalenteriin, sillä tuo ilmestyy 7.1. ;) ÄÄNESTÄ.

Hän on ollut kaikkialla yhdysvalloissa viimeaikoina, Nashvillen ja New York City pysähdysten lisäksi tällä viikolla. Ja viime yönä Miley palasi kotiin. Hänet nähtiin hänen Midtown Manhanttan hotellillaan, missä hän vaihtoi vaatteita ja ilmestyi uudelleen äitinsä kanssa ja saapui lentokentälle. Kuvat täältä.


EHKÄ UUTINEN JOTA OLETTE ENITEN ODOTTANEET!: lisää tietoa Fly on the Wall videosta (anteeks, en tiedä vielä milloin ilmestyy)!
Elikkäs Miley on tiimiytynyt Philip Andelmanin (Jonasien Lovebug videon ohjaaja) kanssa. Andelman kertoo: "En tiedä tietääkö hän että ohjasin Lovebug videon ja hän ei maininnut sitä kuvauksissa."
Myöhemmin lausunnossa, musiikkivideon konsepti on julkistettu. Se sisältää joitakin paparazzikohtauksia "Konseptin ydin on se, että hän ja poikaystävä ovat treffeillä lähtemässä elokuviin, kun yhtäkkiä, poikaystävän voittaa joku outo yskä", Andelman sanoo. "Yhtäkkiä, poikaystävästä tulee paparazzi ja hän alkaa jahdata Mileytä. Pian, Miley on peruuttamassa kulmaa kohti, josta ei voi kääntyä minnekkään ja paparazzi lähestyy, kun yhtäkkiä, hyökkäyksen tai kuvaamisen sijaan, he murtautuvat koreografiaan."
"Fly on the Wall on mediasta", Cyrus kommentoi itse-kirjoitettua laulua. "Se on siitä, kuinka he luulevat tietävänsä kaiken minusta, kun he eivät tiedä. He haluavat olla kärpäsiä seinilläni ja katsoa minua 24/7." Kappale on yksi uusista hänen tärkeällä studio albumillaa, Breakout, mikä ilmestyi heinäkuussa marketteihin Yhdysvalloissa.

Hyppimässä ilosta, Miley Cyrus ja Justin Gaston nähtiin äskettäin hengailemassa Wal-Martissa Nashvillessa, Tennesseessä. Myös Mileyn äiti Tish ja vanhempi sisar Brandi liittyivät porukkaan. Hannah Montana-tähdenlento ja hänen Nashville Star- poikaystävänsä ovat tulleet aika erottamaksi pariksi, vaikka siellä on silti jotain hämminkiä. Gaston kertoi Access Hollywoodille, "Oi, hän on vain perheystävä, tiedäthän. Tapasin Billy Rayn ohjelmassa ja minusta tuli vain ystäviä koko perheen kanssa. Ja he ovat aika hyvä perhe."
Jatkaen kertomista, 20-vuotias alusvaatemalli kertoo, "Muutin Los Angelesiin kaksi vuotta sitten ja aloitin mallintyöt ja se on tavallaan tapa murtautua musiikkibisnekseen ja kaikkeen."
Kuvat.


Myös Z100 vierailusta on kuvia Mileystä tanssimassa ympäriinsä, live chatissa, haastattelussa, kirjoittamassa nimmareita ja ottamassa kuvia fanien kanssa. Täältä näet! ;)
Miley muuten sanoi haastattelussa eilen, että pyrkii olemaan tyyli-ikoni ja ihmetteli sitä faktaa, että hänen nimensä on tullut tunnetuksi lisänimeksi vauvoille..