VIDEOT:
Miley vastasi kysymyksiin ollessaan vielä Pariisissa koskien hänen suhteitaan Selenaan, Demiin ja Jonas Brotherseihin
Let's Do This Promo
Life On The Road with Miley

Miley on viettänyt paljon aikaa sisarensa Brandin kanssa viime aikoina. Maanantaina tytöt kävivät Urban Outfitterissä shoppailemassa. Kuvat. Sitten maanantaina Milesin perhe istui auton kyydissä kun Miley ajeli ympäri Losia. Täällä video heistä menossa ja tulossa autosta :) Paparazzi seurasi neitiä myös, kun hän ajeli ympäriinsä hopeisella Toyotalla. Video. Samalla he ottivat kuvia, kun Miley esitteli uutta ajolupaansa. Kuvat.


M nähtiin myös Justinin kanssa, kun pariskunta meni koe-esiintymiseen. Miley kannusti Justinia menemään soittamaan kitaralla sinne ja hän suostui. Miley lähti siis mukaan, kun Justin kävi tiistaina koe-esiintymässä. Kuvat.

Hän antoi myös Peoplelle haastattelun jossa puhuu joulusta Cyrusien talossa. Alla KOKO artikkeli:
Kun olet poptähti yksi asia on varma: Et ikinä tiedä minne perheesi on menossa lomaksi, Miley Cyrusin mukaan.
"Se on kaoottista kaiken aikaa", sanoo Cyrus joka jakaa Joulun juhlaa poron asussa 14. Joulukuuta ilmestyvässä episodissa hittisarjastaan Hannah Montana. "Me teemme aina selväksi että olemme yhdessä vaikka mitä kävisi."
Cyrusien klaanille, "Emme ole ikinä oikeastaan kaikki kotona lomalla, joten on tavallaan rankkaa pitää perinteitä yllä", Sanoo Cyrus, 16. "Kaikken tärkein asia on olla tekemättä samaa asiaa kuin viime vuonna luoden uusia muistoja."
Cyrus on yleensä se yksi kuvailemaan niitä hyvältä tuntuvia hetkiä. "Olen aina se joka ottaa kuvia ja sitten en itse ole missään kuvissa!", Cyrus kertoo. "Toivoisin, että minulla ei olisi pakkomiellettä ottaa kuvia ja muistella noloja hetkiä."
Tänä vuonna, kuinka vain, tulee erilaista. Laulaja sanoo: "On tärkeää, että joulunaikaan olemme rohkeita - pannaksemme puhelimet ja tietokoneet muualle ja olla perheesi kanssa, eikä olla huolehtimassa muista jutuista, joita voit tehdä minä tahansa muuna päivänä."

Milestä onkin nyt kolme vahafiguuria - Lontoossa oleva, New Yorkissa oleva ja Washingtonissa oleva. Viimeisin on uusin, joka julkaistiin maanantaina.