Hheissan ! Meillä ei ole ollut nyt päivityksiä vähään aikaan, sillä ensinnäkin alkuviikko oli uutisten kohdalta hyvin hiljainen, uutissivustoilla näkyi vain onnittelut Mandylle, joka muuten vietti synttäreitään 15.12. Perjantaina näkyikin jo uutisia, mutta minulla oli sen verran kiireitä, että en ehtinyt niitä oikein lisäilemään :) Mutta ei hätiä mitiä, we're back! =)) Sen verran vielä, että olen kyllä aikeissa vaihtaa layn pian, mutta ensin pitäis saada jotain aikaseks :D

Videoita ainakin on tullut aika paljon, niitä tossa alapuolella. En viitsinyt kaikkia koodata, niin linkittelin =)
DOLLY PARTON: "THE BOOK LADY" - Mileyn kummitäti Dolly Parton aloittelee kampanjaa lapsien lukutaitoa koskien, nimeltään The Book Lady. Miley teki pienen näyttäytymisen videossa, joka kertoo kampanjasta.
ET : MILEY IN THE CHRISTMAS DAY PARADE - ET (Entertainment Tonight) julkaisi taas haastatteluvideon Mileystä, kun tämä on Disney Worldissa siellä Christmas Day Paraden kuvauksissa :)
LESLEY PATTERSON : CHEERLEADING COMPETITION - Mileyn paras ystävä Lesley Patterson oli cheerleadingkisassa. Yhtäkkiä kaiuttimista alkaa kuulua See You Again-biisi ja Lesley kutsutaan lavalle. Tämä video ei liity oikeastaan Mileyhyn mitenkään.
HANNAH MONTANA MOVIE : SNEAK PEAK - Tässä pieni pätkä keväällä 2009 tulevasta HM leffasta!
E! TRUE HOLLYWOOD STORY : PART ONE, PART TWO - Miley oli mukana E! True Hollywood Story: Young Hollywood from A to Zac-ohjelmassa, jossa näytettiin pätkiä nuorista Hollywoodin tähtösistä ;) Yläpuolella linkit molempiin osiin.

Miley on nimetty MSN Lifestylen vuoden 2008 eniten vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi. MSN Lifestyle kirjoitti myös pienen kuvauksen Mileystä, se alapuolella:
"Laulaja. Laulunkirjoittaja. Näyttelijä. Muotisuunnittelija. Pop-kulttuurin ilmiö. Napannut monen miljoonan dollarin oikeudet rakentaa ympärilleen alterego. Se on aika paljon 16-vuotiaalle. Hänen muistoesineensä oli myydyimpien tuotteiden keskellä eBayssa 2008-vuoden kategoriassa. Cyrusin Best Of Both World-konserttikiertue ilmestyi lokakuussa 2007 ja se loppuunmyi ympäri maata, nopetuttaen promotoijia jatkamaan kiertuetta tämän vuoden tammikuuhun asti. Mutta on huomattu, että Miley tarvitsi jatkaakseen suosiotaan rakentaa uudelleen itseään ja kasvaa fanipohjansa kanssa. Ehkäpä hän yritti sitä liian aikaisin. Hän aiheutti kohua, kun hänen Vanity Fair-lehteen tarkoitetut kuvat julkaisiin, jotka sisältivät paljasselkäisen Mileyn. Nyt hän on nähty vanhemman alusvaatemallipoikaystävän kanssa. Väärä ajoitus? Ehkä. Mutta annetaan hänen olla. Isän pikku tyttö on kasvamassa juuri silmiemme edessä."


Miley, hänen vanhempansa, Billy Ray ja Tish, ja perheen lemmikkikoira matkustivat pois Kaliforniasta joululomalle. Heidät bongattiin Burbankin lentokentällä, kun porukka nousi lauantai iltapäivänä yksityiskoneeseen. Kuvat.

Uuden vuoden aattona Los Angelesissa tapahtuu. MTV on järjestänyt tapahtuman, jossa Miley vierailee. MTV etsiikin nyt Mileyn oikeita faneja tulemaan osaksi yleisöä filmatakseen uuden vuoden aaton Los Angelesissa. Liput ovat kuulemma ilmaisia ja vapaana erityislaatuisena "Onset Productions" jäsenille, mutta tilaa on vähän ja liput on varattava äkkiä. Ne varatakseen pitää olla yli 15. Harmi kun tuollaista ei tule Suomeenkin :( Tapahtuman nimi on "FNMTV Presents: A Miley-Sized Surprise".  Show alkaa suorana iltakahdeksasta puoli kymmeneen AMERIKAN telkkareissa. Toimintaa nähdään myös onnekkaan fanin makkarissa, jossa Cyrus antaa erityisesityksen hänelle. Aamulla on yllätyksen vuoro ja iltapäivälle Miley & fani hengailevat ja vierailevat ystävien luona ja auttavat hyväntekeväisyyttä. Miley antaa lahjoja. Myös Metro Station virittäytyy makuuhuoneisiinsa, kun muut artistit ovat MTV's Times Square studiolla.