Mileystä on tullut taas kauheasti uusia uutisia! Oscareista tuli paljon lisää videoita & kuvia, mutta emme laittaneet niitä sivuille, emmekä laita vieläkään. Sen sijaan Mileystä on kaikenlaisia muita uutisia kuten lehtikuvia, kuvia jostain tapahtumista ja kuvia, joissa Miley viettää vapaa-aikaa yms. Nyt tulee siis pitkä ja luultavasti kuvapainotteinen uutinen! :)

1330631.jpgBILLY RAY JA MILEY JÄRJESTÄVÄT AWADSIT
Miley ja hänen isänsä Billy Ray Cyrus aikovat järjestää & esiintyä 2008 CMT Music Awardseissa. Seitsemättä kertaa järjestettävät vuosittaiset Awardsit pidetään ja näytetään suorana Amerikkalaisiin koteihin 14. Huhtikuuta. Muita esiintyjiä ovat Alan Jackson, Brad Paisley, Carrie Underwood, Sugarland, Taylor Swift ja Toby Keith.
"Olemme todella jännittyneitä Mileyn kanssa siitä, että saamme järjestää kyseisen Awards-tapahtuman", Billy Ray sanoi tiistaina. "Me tiedämme, että se on hauska ilta monien upeiden esitysten kanssa". Hannah Montana on kuvattu Los Angelesissa, mutta perheen kotipaikka on Nashville. Osa Mileyn tulevasta filmistä filmataan siis Tennesseessä!


MILEY ON YKSINÄINEN
Miley kutsuu teini-ikäisiä fanejaan ystäviksi, koska hänen ylisuojelevaiset vanhempansa eivät halua Mileyn kutsuvan ystäviä kotiinsa. Miley on sanonut olevansa yksinäinen, kun hänen vanhempansa Billy Ray ja "Tish" ovat kieltäneet ajanvieton monien hänen ystäviensä kanssa. "Jotkut ihmiset luulevat, että sinulla on paljon etuoikeuksia, kuin muilla teineillä, liittyen siihen mitä teet. Ja se ei ole ollenkaan niin. Itse asiassa, se on oikeastaan juuri toisin päin. Vanhempani ovat todella suojelevaisia, se on varmaa. Äitini on tiukempi kuin isäni. Sinä haluat pitää hyvät välit ystäviisi ja joskus äitisi sanoo 'Minulla on pahoja aavistuksia tämän henkilön suhteen. Hänen pitää olla sinun kanssasi silloin kuin minä olen paikalla, vain pitääkseni sinut turvassa.' Tarvitsen lisää ystäviä. Ehkä minun vain etsiä lisää oikeita ystäviä", Miley sanoo.


1330633.jpgMILEY JA HAYDEN PANETTIERE PUHUIVAT MARIO LOPEZIN KANSSA.
Teinikuningattaret Miley ja Hayden Panettiere ovat lähiaikoina puhuneet Mario Lopezin kanssa, joka juontaa uutta realiteettikilpailua; "America's Best Dance Drew". Nähtävästi Miley ja Heroes-tähti Hayden ovat sarjan isoja faneja.
"Kun kysyimme, että minkä tanssiryhmän fani hän on, Miley sanoi, 'JabbaWockeeZ. He ovat suosikkejani.'"


MILEYN RADIOHAASTATTELU
Miley oli tässä jokunen päivä sitten Amerikkalaisen radiokanavan, KOPH:in haastateltavana. Itse asiassa hän oli siellä 25.2 aamulla. Kuuntele Mileyn haastattelu täältä.


UUSI JAKSO HANNAH MONTANAAN
Hannah Montanaan on tullut uusi jakso. Amerikassa se näkyy 21.3. Jakson nimeksi tulee (We're So Sorry) Uncle Earl. Tässä pieni kuvaus siitä:
Silloin kun Earl-setä viimeinkin saapuu kaupunkiin vieraillakseen Stewardeilla, toivon ja hänen unelmiensa rokkitähdeksi tulemisensa kanssa, Miley löytää itsensä jumista vaikeuksien keskeltä valita perhe kuin kriitikko, joka on päättänyt tulla hänen tulevaan konserttiinsa.
  1330732.jpg
Katso lisää kuvia: Mileyfans:in kuvagalleriasta.

MILEY VAPAA-AJALLA
1330756.jpg  -Miley oli Hollywoodissa pari päivää sitten. Neitonen taisi käydä Mäkkärissä, kun juoma oli kädessä. Katso lisää kuvia, täältä.
-Miley oli käväissyt myös studiolla, mutta minkäköhän takia? Kuvia täällä.
- Miley ja hänen isänsä silittelivät myös eksynyttä koiraa. Lisää kuvia löydät täältä.
1330757.jpg1330763.jpg
LEHTIKUVIA
Miley oli päässyt myös useisiin lehtiin kuten M, Star, Enquiler ja Tiger Beat.

By: Scarlett
PS. Miley Cyrus Onlinelle on kyllä tulossa jossain vaiheessa aivan oma kuvagalleria.