Sori, pieni päivityskatko oli :)

Uusimmat videot:

Miley ja Mandy haastattelivat Lucas Tilliä.
Miley antaa äänen Pennylle tulevassa Bolt-leffassa.

Miley ja Mandy palaavat
Älä unohda katsoa uusinta M & M Cru- videota huomenna!

Youtube-tähti, laulaja, tanssija ja Miley Cyruksen paras ystävä Mandy Jiroux voi yöpyä Cyrusien talossa koska vain haluaa! Miley ja Mandy ovat olleet ystäviä alle vuoden.
Mandy kertoi, kuinka hänellä on lyhyet sääret ja Miley ylvästelee pitkillä säärillään, OceanUP uutisoi.
Täytyy sanoa, että onpas kumma kommentti. OceanUP-sivuhan uutisoi pari päivää sitten, että M&M ovat unohtaneet toisensa...?

OceanUP-sivusto kiittää Mileytä siitä, että he pääsivät lehteen
Otsikko voi kuulostaa todella upealta jutulta, mutta juttu ei todellakaan ole. OceanUP-sivu pääsi pikkuiseen lehtikuvaan, jossa näkyi OceanUP:in uutinen Mileyn alusvaatekuvista.
OceanUP kiitti Mileytä ja Star Magazine-lehteä, jossa kuva oli.
Kiitos-viesti oli aika kummallinen, koska Miley sai aikaan lisää vihaajia ja paljon negatiivisia kohuja. Näkyy selvästi, ettei OceanUP:in ylläpitäjä pidä Mileystä.

OceanUP: Miley piti tupakkaa kädessä
OceanUP uutisoi myös kuvasta, jossa M piti tupakkaa kädessä. Sivu kertoi myöhemmin, että polttaminen pilaisi Mileyn äänen. Koko uutisen lopuksi selvisi, että kuva oli photoshopattu.

Mileyn sinkku on nyt iTunesissa
kyllä, näin on.  7 things on avoinna iTunesissa ja pian Miley siirtyy listaykköseksi. Vain ostamalla sinkun voi auttaa Mileytä nousemaan listoilla.

Miley ja AJ Michalka leikkivät sytkärillä
Mileystä ja Amanda Joy Michalkasta on ilmestynyt kolme kuvaa, joista ensimmäisessä Miley ja Amanda leikkivät sytkärillä. Katso itse!

Taylor Swift kehuu Mileytä
Laulaja Taylor Swift tekee cameo-roolin (sellaisen kun Miley teki High School Musical 2-leffassa) Mileyn uusimmassa elokuvassa. "Laulan yhtä lauluani taustalla yhdessä kohtauksessa", Taylor kertoi.
"Olen kuten baaribandi, mikä on hauskaa. Olen todella jännittynyt, koska se on todella siistiä kun yksi pikkufaneistani tulee esiin Hannah Montana-paita päällään ja minä olen kuten "Arvaa mitä? Minä saan olla leffassa hänen kanssaan!""

"Miley Cyrus on upea tyyppi. Rakastan häntä niin paljon. Hän on uskomattoman hauska ja kiva. On hauskaa päästä näkemään häntä, koska me molemmat olemme olleet tiellä äskettäin ja molempien kanssa Nashvillessä nyt, on todella hauskaa hengailla hänen kanssaan."