heeeips ;) joku huomasikin jo tagissa, että M oli Miss Mixissä!
Kurkkaappas sivulle 40 ja huomaat sivunkokoisen jutun Mileystä! Otsikkona on "Miley herättää Amerikan" ja siinä puhutaan neidin Wake Up America-kappaleesta. Lehdessä mainitaan myös, että Breakout ilmestyy suomessa lokakuussa. Lehden seuraavalla aukeamallakin (s. 42-43) mainittiin Miley, sillä siinä oli Jonas Brothersista juttua ;) Kertokaahan oliko lehdessä jotain muutakin, sillä itse en huomannut muuta juttua Mileystä.. Julisteeseenkaan ei Mileytä saatu, mutta lehden julisteihin pääsi muita Disneytähtiä, kuten jonas Brothers ja HSM3:n leffajulkka.

Mileytä on nyt viime päivinä nähty pyöräilemässä ahkeraan. Eipä siis ole yllätys, että eilenkin neiti nähtiin pyörän päällä - tosin tällä kertaa yksin. Kuvat tästä


Miley ja Mandy julkaisivat uuden videon ;) Videossa he kannattavat vihreää ja soittavat Wake Up America-kappaletta.
 "Miley ja Mandy matkalla vihreyteen. Matka vihreyteen on jotain, jota harvoin tuodaan tänäpäivänä lasten kanssa esille. ME OLEMME TÄÄLLÄ KERTOAKSEMME TEILLE, ETTÄ LAPSET OVAT TULEVAISUUS!"

Tässä kaksi videota Mileyn ja Jonasien persoonalliselta keikalta

Miley pääsi uusimpaan Astro-lehteen ja syyskuun M Magazineen


Ann ja Patty voittivat tilaisuuden nähdä Miley ja nähdä hänen akustinen strippaus (?) esiintymisensä Clear Channel Radio Stations:ille. Kuvia täältä.

Lucas Till antoi Mileylle rannekorun?
Miley Cyrus ja Hannah Montana: The Movien vastanäyttelijä Lucas Till ovat valmiina ja Mileyllä on rannekoru todistaakseen sen, uutisoi Star. Lucas antoi Mileylle hänen laadukkaan hopeisen Tiffany & Co. rannekorunsa, sen jälkeen kun Miley hyväksyi olemisen yksinomainen. Sisäpiiri paljasti; "Lucas pitää venetsialaista rannekoruaan, johon on kaiverrettu hänen nimikirjaimensa. Hän antoi sen Mileylle osottaakseen, että hän välittää Mileystä paljon. Mutta koska Miley on vain 15, hän on harkinnut suhteen salassapitoa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun neiti yrittää piilottaa suhteitaan. Vuosien Nick Jonasin ja hänen seurustelusuhteen huhujen välttelyn jälkeen, hän viimeinkin avautui Seventeen-lehdelle.

Goodbye-laulu on Nickistä!
Goodbye on laulu Mileyn uudelta albumilta, joka on minun yksi suosikeistani. M on paljastanut M Magazinelle, että Nick Jonas oli laulun inspiraatio. Hän tilitti: "Itseasiassa kirjoitin Goodbye-laulun kolme vuotta sitten, kun Nick ja minä olimme todella hyviä ystäviä.
Olin kuuntemassa Jonas Brothersien lauluja ja olin kuten 'Hemmo, Nick kirjoittaa oman musiikkinsa. Minä haluan myös kirjoittaa lauluja"