Äänestä Mileytä! Eli stara.fi sivulla on kilpailu, äänestä vasemmasta reunasta kiinnostavinta teinitähteä! Miley on mukana ja tällä hetkellä neljäs.
Tilanne tällä hetkellä:
Miley Cyrus: 16%
Hayden Panettiere: 27%
Vanessa Hudgens: 12%
Emma Watson: 21%
Anna Abreu: 17%
Kristiina Brask: 6%

Miley kuvattiin taas Tennesseessä, Hannah Montana Movien kuvauksissa, tällä kertaa tosin omana itsenään. M oli kahdessa asussa, ruskeassa neulepaidassa, jonka alla oli vihreä paita, jalassa harmaat collegehousut ja oranssit varvassandaalit. Toinen asu oli taas mekko, jossa oli pinkki ja virheä painotteiset kuviot. Jalassa tietysti punaruskeat saappaat. Katso!

M esiintyi radiokanava Z100:n Zootopia konsertissa. Muita esiintyjiä olivat mm. Also performing: Jonas Brothers, New Kids on the Block, OneRepublic, Simple Plan, Sara Bareilles, Gavin DeGraw, Ferras, Danity Kane ja Jesse McCartney. Konsertti järjestettiin 17.5 klo. 19.30. Kuvia myöhemmin ;)
Katso Mileyn profiili
Katso Backstagevideo
Kuuntele haastattelu

Ja jos on tylsä sunnuntai päivä, kannattaa rekisteröityä Mileyn virallisille sivuille, jossa voit pelata pelejä, lukea Mileyn päiväkirjaa, katsoa videoita, liittyä parhaisiin Miley bileisiin ja luoda oman tilin! Muista myös Disneyn sivut, jossa on yksi uusi pelikin.  Ja nyt voit luoda vielä oman muistikirjasikin, Mileyn ja Hannahin kanssa!