Rokkitähti Miley Ray Cyrus nähtiin siis sunnutaina matkustamassa äitinsä kanssa isolla yksityiskoneellaan. Ennen koneeseen nousua Miley piti kädestä ja halasi vanhempaa miestä (mutta enemmänkin kuten perheystävää tms.)

Ja se Mileyn uusin albumihan on nyt siis amerikassa ennakkotilauksessa, niin kerrottakoon, että ihmisillä on tilaisuus olla Mileyn seuraavassa videossa! Jokaisessa ennakkotilatussa albumissa on printattu nimikirjoituskollaasi, kuvat on ottanut Miley itse!
Amerikkalaiset järjestävät siis nostoarvonnan siitä kuka ennakkotilauksen ostaneista pääsee Mileyn videoon. Jännää, eikös? Ilman ennakkotilausta albumit ovat myynnissä 22.7.

Nyt kaikista kauheimpaan uutiseen: Kauhea maailmanpyöräonnettomuus muutaman haavoittumisen kanssa kävi tiistai iltapäivällä Tennesseessä Hannah Montana Movien kuvausten lähellä. Tapahtuman silminnäkijoiden mukaan korkeat tuulet puhalsivat isoa palasta valolaitteita täynnä ihmisiä olevaa maailmanpyörää päin. Onneksi Miley oli juuri saanut kohtauksen pakettiin lavastusten luona lähellä maailmanpyörää kun onnettomuus sattui. Törmäys tapahtui, koska muutama kaapeli maailmanpyörässä meni sekaisin, osuen useaan maailmanpyörän kyydissä olleeseen ihmiseen. Lääkärit veivät nopeasti loukkaantuneet ihmiset paikalliseen sairaalaan, missä he saivat hoitoa.  Kukaan ei loukkaantunut vakavasti. Video alapuolella.




Ja tässä vielä video, jossa on kuvia siitä Mileyn 7 Things-videon kuvauksista: