Heeii, täältä kokeisiin lukemisen keskeltä kirjoittelen nopsasti uusimmat uusiset teille, vaikka montaa sivulla ei vierailekkaan :(  (Kuka sitä nyt historiaa jaksaa lukea, Miley on paljon kiinnostavampi aihe) Kiitos taas kerran ihanalle Luppikselle uutislinkeistä <33
Nytten tulee muuten bigbigpost, eikä mitään

Miley vaihtaa nimeään

Tämän hetken kohutuimpiin teinitähtiin lukeutuva näyttelijä-laulaja Miley Cyrus on vaihtanut nimensä. Disneyn suosikkisarjan Hannah Montana -roolihahmostaan supertähdeksi erityisesti Yhdysvalloissa noussut 15-vuotias Cyrus on edelleen oikealta nimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta ei enää pitkään.

Mileyn isä on niin ikään Yhdysvalloissa hyvin suosittu country-tähti Billy Ray Cyrus. Isän hakemuksen perusteella Destiny Hope hakee oikeudelta lupaa muuttaa nimensä virallisesti vastaamaan tunnettua artistinimeään Miley. Jatkossa hän on siis Miley Ray Cyrus. Hakemusta jättämässä nähtiin viime perjantaina isän lisäksi myös vaimo Leticia.

Nimenvaihdon perusteluiksi hakemukseen oli kirjattu tyttären halu käyttää tunnettua artistinimeään myös virallisena nimenä. Asiasta kertoi Access Hollywood. Julkaisun mukaan Miley-lempinimi tuli siitä, kun isä nimitteli iloista lastaan nuorempana “Smiley Mileyksi”.


Miley itki kuullessaan ystävänsä Jamie Lynn Spearsin raskaudesta

15-vuotias teinitähti Miley Cyrus on kertonut purskahtaneensa itkuun kuullessaan Britneyn 16-vuotiaan pikkusiskon Jamie Lynnin olevan raskaana. Cyrus ja Jamie Lynn ystävystyivät työskennellessään työtovereina Nickelodeon lastenkanavan ohjelmissa.

Helmikuun lopussa nimensä Miley Ray Cyrusiksi vaihtanut entinen Destiny Hope Cyrus totesi sydämensä särkyneen, kun tieto ystävän teiniraskaudesta tuli ilmi.

- Kun kuulin ensimmäisen kerran raskaudesta, aloin itkeä. Totta puhuen sydämeni särkyi, koska hän on ystäväni, enkä halunnut hänen elämänsä muuttuvan, Miley kertoi Daily Mail -lehdelle.

- Nyt hän on kuitenkin innoissaan raskaudesta, vaikka se onkin vaikea tilanne. Olen iloinen hänen puolestaan, koska hän on onnellinen ja hän on tehnyt omat valintansa.

Viime aikoina on leikkisästi veikattu, että Miley Cyrus olisi seuraava sekoava poptähti Lindsay Lohanin ja Britney Spearsin jälkeen. Nuori tähti kuitenkin kiistää sellaisen olevan mahdollista.

- No, olen tietoinen asioista joita voi tapahtua, mutta pidän ystäväni ja perheeni superlähellä, ja se auttaa, Miley sanaili.

Muita juttuja
Miley oli Tiger Beat-lehden toukokuun numeron kannessa. (aika aikaisessa nuo amerikan lehdet, vastahan on maaliskuu ja toukokuun lehtiä pukkaa! :O)

Miley pääsi myös Bravo-lehteen

Miley oli nähty Los Angelesissa. Kuvia.