Ennen itse uutisia, haluan kertoa, että ajattelin vaihtaa tässä layoutin piakkoin, kunhan saan sellaisen kyhättyä, nyt kun minulla on vihdoin paljon aikaa siihen :>

Sunnuntaina Miley esiintyi BBC Swicth Livellä ja tässä on siitä kuvia :) Valitettavasti vain Englannissa asuvat ihmiset näkevät netistä erään videon, mutta ei hätää, tietysti on muitakin videoita :)
  Start All Over
  Simple Song
  Fly on the Wall
  7 Things
  See You Again

Sitten on ollut Hannah Montana Season 3 konsertti, joka oli perjantaina :) Miley esitti nämä seitsemän kappaletta (eli tälläisiä biisejä kuullaan seuraavan tuotantokauden jaksoissa :p):
1. It's All Right Here
2. Every Part of Me
3. Let's Chill
4. Let's Get Crazy
5. Super Girl
6. Just a Girl
7. Let's Do This
8. Everything

Tässä vielä videoita tapahtumasta:
  HM S3 Concert
  Let's Chill
  Just a Girl
  Let's Chill (full)
  Always Find Your Way Back Home




Sellaista tietoa on myös saatu, että Miley voitti kaksi palkintoa Australian Kids' Choice Awardseissa: 'Fave International Singer' ja 'Fave International TV star' (suomennettuna siis suosituin maailmanlaajuinen laulaja ja suosituin maailmanlaajuinen tv tähti)

Tiistaina Miley oli ulkona ystäviensä ja perheensä kanssa Millions of Milkshakes-pirtelöbaarissa ja täällä siitä kuvia. Mukana oli ainakin Sophie-koira, poikaystävä Justin, hyvä ystävä Lesley Patterson, äiti Tish, isä Billy Ray Cyrus ja Brandi-sisko.
Miley & muut menossa pirtelöille-video



Miley aikoo olla mukana uuden Disney Holiday CD: All Wrapped Up:in tekemisessä mukana. Samalla cd:llä kuullaan myös mm. Demi Lovatoa ja Jonas Brotherseja :) Miley laulaa ehkä teillekkin tutun laulun "Santa Claus is Gomin' To Town"-laulun :> Kuunnella voit täältä. Minun omasta mielestäni jos nyt oikein muistan laulun suomenkielinen nimi on "Joulupukki matkaan jo käy", ainakin minulle tulee se biisi tuosta mieleen :D


Miley nähtiin äitinsä kanssa istumassa eturivissä Christian Audigier Present American Lord Spring 2009-muotinäytöksessä Mercedes-Benzin muotiviikolla keskiviikkona Culver Cityssä Californiassa. Mileyn äidin vieressä istuu myös Brandi-sisko. Täältä näet kuvia :) Alla video Mileystä muotinätyöksessä, jossa ilmeisesti hänen poikaystävänsä oli. Täällä kuvia.