Papukaijaostoksilla
M nähtiin sunnuntaina äitinsä kanssa heidän matkaamassa yksityiskoneellaan ja eläinkaupassa nimeltä The Perfect Parrot. Perhe oli mennyt shoppailemaan papukaijoja. Huhujen mukaan Miley nimesi lintunsa nimellä "Zazu". Pieni kohu nousi myös kuvasta, "jossa Miley pitää kättä vatsallaan kuten olisi raskaana".  Kuvat:1 2

Mileystä on myös yksi vanha On the set-kuva.

Milesin uusi albumi on nyt myös ennakkotilauksessa.

Monipuolinen haastattelu
M puhui myös Z101:lle lesbopyjamabileistä, suhteesta isäänsä ja Dolly Partoniin, ystävyyssuhteestaan Jamie Lynn Spearsiin, olemisesta seuraava Britney Spears, suhteen kieltämisestä Nick Jonasin kanssa ja matalasta verensokerista. Video.

Test Of My Love
Hannah Montanan se uusi jakso "Test Of My Love" on nyt siis Youtubessa ja kannattaa katsoa se vikkelään, koska Disney aikoo poistaa ne pian :(  Episodin voit ladata Median Downloadseista :>

7 Things laulun musiikkivideosta ei energiaa puuttunut
Maailman laajuinen rokkitähti ja esiintyjä Miley Ray Cyrus filmasi äskettäin villin musiikkivideon rakkaus-katoaa-väärin laululleen '7 Things'. Kuvauksissa mm. heiteltiin ja huidottiin kitaroiden kanssa. Kuvia.

Miley viestii ikävää uudella albumillaan
Miley ikävöi jotain! Hänen uusi albuminsa näyttää olevan sydämen särkeytymistä. Destiny Hope ja Braison vaihtoivat Tennesseen maatilaa Billy Rayn kanssa 1997.
I Miss You- video
1997-video