ALUKSI: pyydän, että tagista se "väärä" Ash^, eli se joka lainailee Ash:iä tämän nimellä, lopettaa. Huomatkaa, että voitte saada porttikiellon.

Miley Cyrus sijalla #35 Forbesin listauksessa
Forbes listaili taas julkkiksia. Tälläkertaa listattiin vaikutusvaltaisimpia julkkiksia.
Rahallinen omaisuus ja itse suosio vaikuttivat listasijoitukseen. Esim. tiettyjen lehtien kannessa esiintyminen lisää julkisuusarvoa.
Miley pääsi listan sijalle 35, 25 miljoonan dollarin rahamäärällä. Hän johtaa tällä hetkellä julkkisten nuorinta sarjaa. Muita listalle päässeitä nuoria olivat Zac Efron, #92, Ashley Tisdale, #94 ja Jonas Brothers, #84. Aika hyvin vai mitä?


Hannah Montana sarjan luoja pyytää ihmisiä jättämään Mileyn rauhaan
Miley Ray Cyruksen tunnetuimman sarjan, Hannah Montanan tekijä on soittanut lehdistölle, koska hän haluaa, että he jättävät Mileyn rauhaan.
Michael Poryes, toinen tekijä ja päätuottaja, vaatii Mileyn saavan oikeuden poseerata kun hän haluaa.
"Sanoakseni viihdelehdet maksavat suosiosta hänelle, todella kiltillä tapaa sanottuna. Se alkaa kuin Miley Cyrus puree kynsiään 11 vuotiaana. He eivät anna hänelle taukoa olemisesta oikeutettu menemään läpi nämä kivut ja tuskat nuorena. Jokaisella on oikeus mennä läpi nuoruusvaiheet."
Michael paljasti, että jokainen ohjelmaan sekoutunut on auttamassa Mileytä tuntemaan paremmin itsestään. "Tuon haaste on tehdä parhaamme saadaksemme Miley tuntemaan ainakin tässä ihmisympyrässä, että se on ihan hyvä tehdä joskus virheitä."
"Hän on nuorten tyttöjen roolimalli ympäri maailmaa. Hänen alusvaatestrippaus ja valehteleminen pojista saa sen tuntumaan normaalilta 12-vuotiaalle. Se ei ole normaalia ja se ei ole positiivinen roolimalli nuorille faneille",OceanUP uutisoi.

Mileyn uusin video debytoi kesäkuun lopussa
28.6. (amerikassa kello 20.00-22.00) ABC-kanavalla, Miley tulee käymään osassa, johon kuuluu kulissien takana kohtaus uusimmasta musiikkivideostaan, 7 Things.
Silloin Miley ja ohjaaja Brett Ratner esittelevät videon.
Alla on Breakoutin laululista ja yllätys yllätys OceanUP:n kirjoittelija kertoi olevansa onnellinen ja toivoi The Driveawayn olevan duetto Noah Lindsey-siskon kanssa.

1. Breakout     
2. 7 Things   
3. The Driveaway   
4. Girls Just Wanna Have Fun   
5. Full Circle   
6. Fly on The Wall   
7. Bottom of the Ocean   
8. Wake Up America   
9. These Four Walls   
10. Simple Song   
11. Goodbye   
12. See You Again

PS. lihavoin nuo kappaleet, jotka levyltä on jo kuultu. Ne kappaleet, mitkä ovat taas olleet tiedossa, mutta ei olla kuultu, ovat kursivoituja.

Huomatkaa numero 12, onkohan tuo sama laulu kun edellisellä levylläkin, vai tekikö Miley samannimisen laulun...?
Ja missäköhän on Don't Walk Away?
Lista on OceanUP:ista, katsotaan, onko tuo edes oikea.