Elikkäs, Anna ei voi nyt päivitellä viikkoon, ahkerasti hän on ahertanutkin, en ole viime päivinä päivitellyt ollenkaan 5 päivän aikana :O se on vain kahden muun sivu projektin takia :)

Tässä nyt uus-vanhoja uutisia, en tiedä onko näistä jo kerrottu.

Radiohaastatteluja:
TMZ | Kuuntele
Nova Radio
Australian Radio Station | Kuuntele (kirjoita hakuun Miley Cyrus ja paina "Listen" )

Sijoituksia:
See You Again
iTunes´Top 100 Songs | #8
Rockstar | #66

Lehtihaastatteluja:
Sunday Telegraph | Katso kuvat
Sunrise This Morning | Kuuntele & katso haastattelu

Näe kuvia Best Of Both Worlds Concert CD:stä!

Elikkäs, M on käynyt kampaajan käsittelyssä! Itse asiassa kävi jo pari päivää sitten. Tarkempia kuvia uudesta lookista, näet tästä.

Miley kiertueelle Australiaan?
Hollywoodin teinikuningatar Miley Cyrus on suunnitellut levyttämiseen taukoa ja menoa live-keikalle Australiaan, mahdollisesti myöhemmin tänä vuonna. 15- vuotias, yksi isoimmista Disney-tähdistä, arvioidulla $20 miljoonan omaisuudellaan on sanonut Los Angelesin reporttereille: "Australia on iso markkinointipaikka musiikille. Nashville testaa musiikkia yleensä Australiassa, koska he pitävät kantri- ja pop musiikista siellä. Cyruksen australialaiset fanit odottavat Best Of Both Worlds Concert-elokuvaa, se ilmestynee pian australialaisiin elokuvateattereihin. Leffa on siis 3-D, eli kolmiulotteinen.

Milloin konserttiDVD tuli Amerikan teattereihin helmikuussa, se tienasi 33 miljoonaa dollaria, tullen ensimmäisen kolmen päivän aikana sijalle #1 maan elokuvissa. Nyt se on tienannut 64 miljoonaa dollaria. Australian konsertista tulisi osa maailmankiertuetta. "Toivottavasti se tapahtuu tämän vuoden lopussa tai seuraavan alussa. Me todella toivomme, että saamme järjestettyä sen. Me haluamme mennä Australiaan, Iso-Britanniaan, Brasiliaan... kaikkialle", Cyrus kommentoi.