Radio Disney Jams Vol. 11-albumilla kuullaan Mileyn ääntä, sillä levy sisältää Fly On The Wall-kappaleen. Mukana myös The Jonas Brothers, Vanessa Hudgens, Demi Lovato, Selena Gomez, Zac Efron ja monet muut.

Miles, Emily, Jason ja Mitchel toivottavast hauskoja lomapäiviä ;) Video alla :)

Elisa.net uutisoi Mileyn olevan pettynyt uuteen Porsche Cayenne autoonsa (Hayden Panettierella on muuten samanlainen, eikös. Tässä kuva Haydenin autosta, tässä taas Mileyn). Cyrus halusi erikoisvarustellun Mersun, mutta joutuikin tyytymään käytettyyn Porscheen, Elisa uutisoi. Alla vielä pieni pätkä Elisasta:
- En saanut haluamaani autoa, mutta sain auton. Minulle on vakuutettu, että Porsche on arvostettu brändi. Tämä oli aiemmin äidilläni. Hän ostaa uuden. En minä oikeastaan kovin pettynyt ole, Miley kommentoi.
Mileyn isä laulaja Billy Ray Cyrus oli esittänyt omana käsityksenään, että auton pitää olla turvallinen ja nuorelle kuskille sopiva. Muutenhan voi käydä niin, että auto ohjailee kuskia eikä kuski autoa.

Auto oli siis ennen Mileyn äitin Tishin, mutta nyt Tish sai uuden auton, joten Miley saa hänen vanhansa. Elisan uutinen saattaa olla ihan hatusta vedetty, sillä monet muut uutissivut kertovat Mileyn sanoneen aikaisemmin tänä vuonna, että hänen unelmasynttärilahjansa olisi "auto, mutta katsotaan nyt... En halua nimetä yhtä tiettyä. Haluan vanhempieni tietävän, että olen onnellinen mitä tahansa he antavat minulle. Tiedän, että olisin todella onnekas, jos edes saisin auton.", Cyrus kommentoi.
Eräs lähde kertoo:  "Hän on niin innoissaan. Hänen äitinsä antaa Mileyn ajaa töihin kun on itse Mileyn kanssa."

Miley esiintyi yksityiskonsertissa lomajuhlissa Houstonissa, jotka oli järjestänyt Houstonin asianajaja/edustaja Mark Lanier. Lähde Texasista paljasti Mileyn ja hänen saattueensa saapuneen lauantaina esiintyäkseen Lanier Law Firm:n (Lanier lakifirman) joulu- ja hyväntekeväisyysjuhlassa. Miley piti myös pienen tauon käydäkseen vuoristoradassa Noahin ja Justinin kanssa. Kuvat.

PS. Sivulla on jtn ongelmia ääkkösten kanssa (ä,ö). Yritän korjata probleemaa seuraavaa layta vaihdettaessa :)