Heii! Sori _TAAS_ pienestä päivityskatkosta :/ nytkin, vain neljä päivää uutisoimatta ja uusia ja kuvia ja videoita on jo ÄLYTTÖMÄSTI. Niinhän se yleensä on näiden Miley-uutisten kohdalla :) Muuten, tänään on 24.10 (myös HSM3:n ensi-ilta :)) ja BOBW Concert 3D DVD ilmestyy kauppojen hyllyille! Äkkiä varaamaan omasi!

Breakoutin platinapainos ilmestyy 18.11. Amerikassa. Levy sisältää "normaalilevyn" kappaleiden lisäksi 7 Things-musiikkivideon, Behind The Scenes videon, Fly On The Wall, 7 Things, Breakout, Driveway, Simple song ja see you again live-esiintymiset ja haastattelun. Videon tästä tulevasta levystä näet täältä.

Justin Gastonista on tulossa myös paparazzien kuvakohde, vaikkei julkkis olekkaan. Miestä kuvattiin kaupungilla, vaikka tyttöystävä Miley ei ollut edes mukana :o katso video täältä.

Sitten onkin kolmenlaista Hannah Montana-mainosta ja promovideota tullut :)
Hannah Montana Season 3 Promo #1 - Sisältää uuden laulun, It's All Right Here ja kuvaa sarjan kuvauspaikalta :)
Hannah Montana Season 3 Promo #2 - Behind The Scenes-kuvaa
Hannah Montana Season 3 Promo #3 -  Uusista jaksoista ja kulissien takana :>

Miley oli haastattelussa Ryan Seacrestin kanssa eilen :) Kelaappas kohtaan 1:22, josta Mileyn haastattelu alkaa. Alussa puhuu joku outo mies. Puheenaiheina mm. Justin Gaston ja meno AMA (American Music Awards)-juhliin syntymäpäivänään. Video tässä

Billy Ray Cyrus pääsi sijalle 16 20 Greatest Red Neck Moments-ohjelmassa. Mileytäkin näytetään pikkuisena taaperona lopussa. Katso täältä, Miley on ihana! :) Ps. Mileyn osuus alkaa kohdassa 1:13.

Tässäpä video Mileystä, jossa M näyttää helmipurkkia ja kertoo hukanneensa i-kirjaimen tuonne purkkiin :D Check Here.