Miley Cyrus käveli punaiselle matolle yksin keskiviikko iltana Country Music Association Awardseissa, astellen ylväästi päällään muodoltaan sopiva Roberto Cavallin mekko.
Missä poikaystävä Justin? "Olen soolona tänään", Cyrus 15 kertoi Peoplelle Nashvillen seremoniassa. "Justin on tekemässä näyttäytymistä Taylorin [Swift] lauluun. Mutta se on ihan okei, koska se tarkoittaa että kaksi parasta ystävääni ovat lavalla yhtäaikaa!" Harjoituksissa istumisen jälkeen poikaystävänsä ja paraan ystävänsä kanssa, Cyrus sanoi "En malta odottaa sen näkemistä!" Ja ei ihme. Swiftin esiintyminen hitillään Love Story oli yksi illan isoista numeroista, yhtenäinen huolitellun setin, valssaavien tanssijoiden ja Gastonin kanssa, roolissaan elokuvassa Disney elokuvaan Prince Charming, jonka hän myös esitti Taylorin videossa. Mutta 20-vuotias ei ikinä unohda hänen oikeaa johtavaa naistaan. "Näin Mileyn nopeasti", Gaston kertoi Peoplelle ennen isoa numeroaan. "Hän todella näyttää nätiltä." Cyrusin isä, Billy Ray myös näyttäytyi awardsgaalassa - ja, kuten yleensä, hänellä ei ollut mitään muuta kuin kilttejä sanoja tyttärensä paljon vanhemmasta poikaystävästä.
"Voitko uskoa kuinka pitkälle tämä lapsi on tullut?", Billy Ray kysyi Peoplelta. "Juuri muutama kuukausi sitten kun ensimmäisen kerran näin hänen esiintymisensä Nashville Starissa, Sanoin että hänestä tulee iso tähti. Hänellä on se kaikki - kyvyt, ulkonäkö, persoonallisuus. Ja katsokaa häntä! Katsokaa missä hän on nyt!"
- People

Miley vietti eilisen päivän kokonaan Nashvillessä CMA Awardsien takia, mutta tänä aamuna Miley oli Isossa Omenassa tekemässä vielä lisää promotointia. Hänet nähtiin saapumassa toimisto rakennukseen radiohaastatteluun seuraten Live With Regis And Kelly vierailua. Kuvia.


Alla uudet videot, Live With Regis and Kelly ja Z100 haastattelu. Mukana myös Z100 live chat, jossa Miley vastaa fanien kysymyksiin.