Tässäpä muutama HM promo :) Muuten, tässä vielä kerran tuo HM season 3 juliste, mutta tämä onkin sellainen, joka roikkuu Disneyn Channel-rakennuksen seinällä!
Fangap.com kirjoittaa:
Ehkäpä Disney työskentelee Miley Cyruksen kanssa kaiken jälkeen, sillä uuden tuotantokauden ensi-ilta Hannah montanaa oli paras ensi-ilta jaksoille ja se oli viikon paras ohjelma lapsille iältään yhdeksästä neljääntoista. Jakso oli eniten katsottu ja se sai yhteensä 5.5 miljoonaa katsojaa. Oli huhuja, että Miley ei ollut tyytyväinen tämänhetkiseen Hannah Montanan osavaltioon ja hän suunnitteli lähtöä sarjasta tämän tuotantokauden jälkeen, mutta näiden arvostelujen takia, Disneyn pitäisi ehkä istua alas miettimään vakavasti ja kuulemaan hänen tahtoaan.

HM on taas saanut ehdokkuuden The Bafta Kids' Vote- äänestykseen. Äänestä täällä. Voit myös äänestää kaikkein voittaneinta lopussa. Voittajat ilmoitetaan 30.1. bafta.orgissa :)


Yön aikana Amerikassa nähdään Tyra Banks Show jossa Miley on, mutta alla pari katkelmaa mitä Miley vastasi Tyralle.
Normaaleista työistään: Minulla oli työ ja oikeastaan pidin siitä. Työskentelin paikassa nimeltä Sparkles Cleaning Service ja siivosin koteja. Olin 11.. Voin siivota vessanpyttyjä.
Unelma-autostaan: Haluan sen [Mercedes] mustana ja sitten pieniä Mercedeksen merkkejä ollakseen pinkki.. ja haluaisin ommellun ja ohjatun renkaan pinkkinä.
JustJaredissa on kuva Tyrasta ja kakusta, jonka Tyra antaa Mileylle!

Miley aikoo 27.11. johtaa 82:ta vuosittaista Kiitospäivänparaatia. Hän esiintyy johtavana leijujana. Paraati sisältää myös muita kuuluisia tähtiä kuten Cheetah Girlsit.



Vaikka Miles ei olekkaan lähettyvillä, Cyrusin perheellä on silti hauskaa. 5.11, keskiviikkona, Billy Ray Cyrus nähtiin viettämässä laatuaikaa Noahin ja Braisonin kanssa. Achy Breaky Heartin pehmeä-ääninen mieslaulaja näytti pitävänsä verratonta aikaa tyttärensä ja poikansa kanssa, ulkoiluttaen perheen saksanpaimenkoiraa.


VIDEOT:
Billy Ray Cyrusin haastattelu KiSS FM:n kanssa (puhuu Mileyn autosta synttärilahjaksi ja Hannah Montanasta)
Tyra Banks Show pätkä
Ranskalainen Ados. F haastatteli Mileytä
Miley ja Justin Best Buyn ulkopuolella

Minun piti kirjoittaa jo pari päivää sitten uusista Hannah-lauluista, mutta näköjään unhodin :o
Get Grazy
It's All Right Here
Let's Chill
Just A Girl
Let's Do This
Super Girl (varo, on matalalaatuisia kohtia jolloin musiikki on kovemmalla!)
Are You Ready
Mitä nyt pari kuuntelin niin todella hyvältä kuulostaa! Go Hannah, Go Hannah! :p