Muuten. Kerron nyt aluksi, että Miley Cyruksen kohdalta oceanupista saattaa löytyä enemmän huonoja kuin hyviä uutisia, koska blogin omistaja ei selvästikään pidä Mileystä. Tämän takia OceanUP-sivuston jutut saattavat kuulostaa hieman solvaavilta Mileytä kohtaan.

Kesä ilman kavereita
Samalla kun neito filmailee tulevaa leffaansa, hän ikävöi elämäänsä ja ystäviänsä Los Angelesissa.
"Takaisin L.A:ssa, rakastan sitä, että asun todella lähellä ystäviäni, kuten Ashley Tisdalea tai Vanessa Hudgensia. Minulla on paljon ystäviä Disneyn piireissä. Ikävöin heitä."
"Mutta onneksi fanini ovat aina siellä minulle. He auttavat minua saamaan voimaa jatkamiseen."
OceanUp-sivuston mukaan Miley on jättänyt taakseen Mandy Jirouxin. Sivusto kertoo myös, että ex-bff (Best Friend Forever) Lesley Patterson, Emily Osment ja Mitchel Musso eivät ole enää tarpeeksi hyviä ystäviä hänelle.


Uusi leffapoikaystävä
Lucas Till on kotoisin Fort Hoodista, Texasista. Hän on pituudetaan 5'7". Mutta hän on jotain muutakin, nimittäin Mileyn uusi rakkauden kohde, Hannah Montana Moviessa.
"Minun hahmoni nimi on Travis Brody, 16-vuotias kotoisin Tennesseestä. Olen Miley Stewartin vanha lapsuuden ystävä ja hän palaa takaisin ja me molemmat pidämme toisistamme, mutta me emme anna toistemme tietää siitä, kuin vasta elokuvan myöhemmässä vaiheessa."
Leffan tuottajat tekivät Lucasin ja Mileyn tapaamisen ennen osan antamista mahdolliseksi.
"Minun piti tehdä ns. näytetesti Mileyn kanssa. Minä luulin, että olisin ihan tähdissä, kun pääsen tapaamaan häntä, mutta hän olikin niin normaali ja kiva ihminen. En ollut yhtään hermostunut.
Kuinka perheesi suhtautuu uuteen roolisi?
"Minun pikkuserkkuni ovat kuin; "Hei voitko hankkia minulle Mileyn nimmarin?" Tai he kysyvät minulta, jos pääsen pussaamaan Mileytä, ja minä sanon "Aah!! Me emme voi kertoa sinulle leffan loppukohtaa! Se pilaisi lopun, mutta me voimme aloittaa joitain hauskoja juoruja, eikö niin?"
Minä todella pidän hänestä ja siellä on todennäköisesti suudelma. Miley periaatteessa muhinoi Cody Linleyn kanssa joka kerta kun Cody on Hannah Montanassa.


Kotiarestia vanhemman miehen flirttailusta
Äiti Tish on laittanut tyttärensä kotiarestiin, koska hän on flirttaillut vanhempia miehiä ja hänellä on huono asenne. Tish laittoi tyttärensä kotiarestiin toukokuussa ja vei tämän tietokoneen pois.
Ystävä paljasti: "Mileystä on tulossa liian iso ikäisekseen ja hänen pitää ottaa askel alaspäin. Ja Tish on ainoa kykenevä siihen! Hän on hyvin allapäin paljastuneiden kuvien takia ja hän on huolissaan, että Mileyn kuvat ovat pysyvästi tahrautuneet."
Ystävä kertoo myös, että Mileyllä ja Tishillä oli iso tappelu siitä ja sitten hän kielti tiettyjen aktiviteettien tekemättä jättämisen ja vei tytön tietokoneen pois näkyvistä..
Tish on huolissaan Mileyn flirttailuista Myspacessa. Kun hän sai tietää, uhmasi Mileytä kuka napsautti: " Mene pois tutkimasta selustaani!" Hän on myös käyttänyt asiaankuulumatonta kieltä ja Tish on saanut tarpeekseen siitä. He ovat kirkkoon meneviä ihmisiä ja Tish haluaa Mileyn kunnioittavan uskontoaan.


Miley peruutti keikan
Maailmanlaajuinen pop-tähtönen jätti tuhannet fanit pettyneeksi peruutettuaan keikan Arkansasissa. Mileyn piti esiintyä 15 000 ihmisen edessä perjantaina 6.6.
Konsertti peruutettiin areena Fayettevillessä, Arkansasissa, koska Mileyllä on aikataulutettuja konflikteja.


Uusia HM Movie kuvia


Noahin sinkku ilmestyi!
Noah Lindsey Cyruksen, Mileyn pikkusiskon uusin sinkku ilmestyi! Se on nimeltään Driveaway ja laulu on duetto Mileyn kanssa. Mileynkin levyllä on biisi nimeltään Driveaway? Samako? Noah on "pää-ääni" ja Miley taustalla.
Driveaway- Kuuntele - Lataa
Noahin (ja Mileyn) kotivideo- Noah laulaa "I Miss The People"