Sain BOP-lehden jo viikko sitten, mutta olen unohtanut kirjoitella tänne suomennokset! Siispä teen sen nyt.


                              1352821.jpg
-Miley, Vanessa, Monique ja Emily ovat suunnitelleet 'love'-aiheiset paidat. Ne on mahdollisuus voittaa.
-Miley on supertyttö! Miley Cyrus sai kyydin hänen tanssioiltaan, kun hän oli filmaamassa "Star All Over"-musiikkivideota Los Angelesissa.
-Miley matkustaa pyjamassa. Miley Cyrus valmistautui harjoitukseen Miamissa, pysähdyspaikalla hänen loppuunmyydyllä kiertueella. Hänen öiset konserttinsa pukevat hänet, joten me emme syytä häntä herttaisuudesta söpöistä pyjamista keskellä päivää!
- (Real or rumor-palsta, jossa lehti on saanut huhuja lukijoilta ja he kertovat ovatko ne totta vai ei) TARUA: Nick ja Miley kirjoittivat laulun yhessä?? Se on kyllä loistava idea ja siitä varmasti tulisi hitti, Miley Cyrus sanoi BOPille, että ideasta on puhuttu, mutta mitään ei olla tekemässä. "Nick (Jonas) ja minä ajateltiin laulun kirjoittamista ja sen laulamista yhdessä", hän hymyilee. "Se olisi varmasti upeaa".
- Viime vuonna Miley Cyrus hallitsi. Hänellä oli #1 televisio-ohjelma, hittialbumi ja loppuunmyyty kiertue Jonas Brothersien kanssa. Miley sanoo menestyksen salaisuuden olevan se, että hän tekee varmaksi, että hänellä ei ole tylsää. "Isäni motto on: 'Jos et pidä hauskaa, et ole työskentelemässä'", hän selittää. Siinä ei ole mitään hauskempaa kuin olla lavalla ja tuntea fiiliksen tulevan yleisöltä.
- Hannah "isolle kuvaruudulle" (elokuva). Lähiaikoina ei näytä siltä, että Miley olisi valumassa alaspäin. Kun kiertue on ohi, Miley sanoo, että aikoo aloittaa työskentelemisen Hannah Montana elokuvassa, joka tulee amerikan teattereihin vuoden 2008 lopussa.
- Tähden etuja. Miley tunnustaa, että hän rakastaa kaikkia etujaan ja julkisuuden henkilönä olemista. "Rakastan ilmaisia vaatteita, kenkiä ja jotain henkilöä laittamassa hiuksiani ja meikkaamassa minut.", hän naurahtaa. "Se on hauskaa, kun saat pukeutua joka päivä."
- Miley pitää yksityiskohdat hänen romanssistaan Nick Jonasin kanssa piilossa, mutta lähteet sanovat, että duonäyttelijät ovat enemmänkin kuin parhaita ystäviä!
- "Pidän erilaisten juttujen yhdistämisestä. Joskus pidän veljeni farkkuja- ne ovat todella löysät!- ja sitten yhdistän niihin kivan t-paidan, jonka ostin kahdella dollarilla ja saappaat, jotka ostin 'Targetista'. Rakastan sitä kauppaa".
- Miley vinkki: "Rakastan vaalean vihreää luomiväriä, koska se tuo värit esiin silmistäni".
- Miley Cyrusin allekirjoitus on söpö ja 'kupliva'- juuri niinkuin sinunkin! Sinä maksat suosiosta julkisuudelle ja varmistat, että jokainen allekirjoitus on erikoinen.
- Miley Cyrus on upea laulaja, näyttelijä ja sisko! Unelmoitko sinä ikinä siitä, että hän olisi 'tyttö seuraavalla oven avauksella', niinkuin paras ystäväsi? Erikoisessa BOP Kirjassa: Miley Cyrus Salainen: Luvaton Biografia, sinä paljastat Mileyn salaisuudet! Niinkuin mitä hän piti kasvamisesta? Menikö hän julkiseen vai yksityiseen kouluun? Ja mikä on hänen lempiasia pukea? Miley Cyrus Salainen!: Luvaton Biografia paljastaa kaiken ja pakkauksessa on testejä, tietoa ja hauskoja juttuja. Osta se nyt!
    1352822.jpg

(KUVAT TULOSSA! Mileyn pitkä haastattelu jäi puuttumaan, lisään myöhemmin.)