OceanUp uutisoi jälleen Milesiin littyviä uutisia ja Suomensin yhtä niistä.

Trace Cyrus tekee yhteistyötä siskonsa Mileyn kanssa
Trace Cyrus soittaa kitaralla elektronista poppia Metro Station bändissä. Jos hänellä ei olisi hänen kansainvälistä ja kuuluisaa siskoa, asiat olisivat toisin eikä hän olisi tavannut hänen ensimmäistä Metro Station kumppania Mason Mussoa. Trace kertoi MTV:lle:

"Se oli meidän vanhempien ansiota että tapasimme. Tiesin jo Masonin pikkuveljen Mitchelin, koska hän näyttelee Hannah Montanassa siskoni kanssa ja sitten myöhemmin Kaliforniassa tutustuin Masonin perheeseen..."
"Yhtenä päivänä Miley antoi minulle Masonin CD:n ja olin rakastunut siihen musiikkiin. Myöhemmin yhtenä päivänä menin Hannah Montanan kuvauksiin ja hengailin siskoni kanssa ja Mason oli siellä. Me hengailimme siellä yhdessä ja puhuimme musiikista."
"Seuraavalla viikolla mietin hetken ja menin hänen talolleen ja äänitimme meidän ensimmäisen kappaleen. Sen jälkeen olimme yhdessä joka viikonloppu ja teimme musiikkia ja ajattelin, että vanhempamme olisivat sokissa siitä, että käänsimme intoa johonkin lisää sillä he odottivat... aloin tehdä sitä, mitä siskoni ja isäni tekivät..."

Sori en kirjottanut koko juttua. Aika pitkä. Suomennos taidot ruosteessa. ;S

Ja aiemmasta aiheesta tässä kuvia, eli InStyle-lehdestä, jossa esiteltiin Mileyn kotia. Kuvista näet oikeassa valoistuksessa Mileyn huoneen, pukeutumishuoneen, Mileyn kotia, vanhemmat, sisarukset Noahin ja Braisonin, Mandyn ym!