Tsekkaa meidän joulukalenteri :) Joulukalenteri on kokonaan Jennun tekemää työtä, vain layoutissa oleva kuva on minun tekemäni :) Jennun kanssa olemme tehneet viikon yhteistyötä ja suunnitelleet tätä ja nyt se sitten on valmis :D (vähän myöhässsä tosin, myönnettäköön, mutta toivottavasti ei haittaa :)) Kiitos Jennulle ihan älyttömästi joka ehdotti itse, että tekisi sen!  :p <3 Senkun vaan availemaan luukkuja! :DD

Radio Disneyn DJ Ernie D ja Miley poseerasivat kameroille Hannah Montanan kuvauspaikalla. Näyttää siltä että Miley on pitänyt lupauksensa ja ottanut hänet mukaan sarjaan! Kuva.



Miley ajoi jonkinlaiseen Sunlounge rusketussalonkiin keskiviikkona Toluca Lakessa. Tässä video, kun neiti testaamaan paparazzia kysymyksillä liittyen ajosääntöihin. Täällä myös kuvia :) Celebrity Gossip uutisoi, että Mileyn äiti aikoo antaa hänelle oman vanhansa auton, joka on Porsche Cayenne. 

Miley heräsi kello 5.30. torstaina puhelimen viestin merkkiääneen, joka kertoi neitin napanneen Golden Globe-ehdokkuuden "I Thought I Lost You"-laululle Best Original Song-kategoriaan."Olen niin innoissani! En ikinä odottanut ehdokkuutta", Cyrus kertoi Peoplelle. "En voi uskoa olevani samalla listalla kuin Clint Eastwood, Beyoncé, Bruce Springsteen ja kaikki muut!"Hannah Montanan tuottajat juhlistivat tapahtumaa kuvauspaikalla antaen kukkia, mutta Cyrus myöntää, ettei hänellä ole ideaakaan mitä laittaa päälle tapahtumaan. "Luulen, että se on pitkä", hän sanoo. Cyrusin punaiselle matolle saattajasta kysyttiin häneltä itseltään ja hän vastasi: "Haluaisin kaksi deittiä. John Travolta olisi deittini, koska tämä on meidän elokuvamme ja Jeffrey Steele, koska hän kirjoitti laulun kanssani ja olemme hyviä ystäviä." Cyrusin hymy on herkässä GG:n ehdokkuudestaan, kun hän poseeraa Steven Petermanin vieressä. Kuvat.
Alla myös Mileyn Entertainment Tonight-haastattelu, jossa Miley kertoo juuri saamastaan upeasta ehdokkuudesta.