Edellinen uutinen meni niin pitkäksi että laitan loput tähän seuraavaan ;)
Aluksi haluan huomauttaa, että jotkut uutiset eivät ehkä paikkaansa, koska ne ovat Oceanupista (esimerkiksi tuo Jesse McCartney-juttu, sillä Jesseä ja Mileytä ei vielä olla yhdistetty oikeastaan millään lailla). Kuka tietää? Mutta ei kuitenkaan kannata ottaa niitä mitenkään tosissaan tai vakavasti, uutisoimme ne lähinnä todellisuuden pohdintaa varten :D

Muistathan äänestää sivuja, jos mielestäsi ansaitsemme äänesi!:
1323149.jpg  1322097.jpg 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Skannaukset:

OK Magazine - UK
Australian Girlfriend

Videot:
Meet Miley Commercial (New Hannah Montana Commercial)
Born To Be in Canada: Miley Cyrus
Born To Be in Canada: Miley Cyrus Part 2
Toisessa osassa puhutaan Mileyn kuvaskandaalista.
Fly On The Wall @ DC Games
See You Again - Australian Music Video

Kilpailut:
Voita Mileyn iPod Retro Mini kaiuttimet
HUOM: Kilpailu on Just Jaredissa ja tarkoitettu lähinnä Amerikassa asuville!

MTV Video Music Awards / ÄÄNESTÄ!
Miley on saanut Best New Artist ehdokkuuden 2008 MTV Video Music Awards - tapahtumasta. Äänestäthän Mileytä ja lue uusimmat uutiset tästä tapahtumasta sivuiltamme Syyskuun alussa, sillä tapahtuma järjestetään 7.9.

Billy Ray Cyrus pitää Mileyn ja Jessen erillään
Billy Ray Cyrus varoitti Jesse McCartneytä pysymään kaukana hänen tyttärestään Miley Cyruksesta. Cyrusin perhetuttava kertoi Star:ille: "Siellä on ollut vakavaa flirttailua Jessen ja Miley vähillä vähän aikaa, mutta Billy Ray Cyrus ei anna heidän deittailla. Se ajaa heidät hulluiksi!!"
Billy Rayn suurin syy näiden nuorten erottamiseen on ikäero: Miley on 15 ja Jesse 21 vuotias. Tuttavan mukaan 'Jesse myös ajattelee faktaa, jonka mukaan hänen tiedetään deittailevan paljon nuoria Hollyeoodin tyttöjä, jotka ovat tulleet vastavirtaan Billy Rayn kanssa Jesseä kohtaan.' Miley tapasi Jessen kun tämä oli vierailemassa Hannah Montanassa pari vuotta sitten. He ovat olleet yhteyksissä siitä asti, Billy Rayn paheksunnasta huolimatta.
Lähde sanoo heidän juttelevan puhelimessa ja tekstailevan toisilleen kaiken aikaa. He kertovat muille kuinka hulluina ovat toisiinsa ja siitä, kuinka turhauttavaa on, että heidät pidetään erossa toisistaan.

Huuliposeeraus
Silloinkin kun Miley Cyrus oli cheerleader, hän teki hänen signeerauksensa; hän mutristi huulensa huuliposeeraukseensa. Äiti Tish yleensä käytti voimakasta meikkiä ja 'kynittyjä' kulmakarvoja.. (En kyllä ihan tajua kaikkien OceanUP:issa olevien kuvien tarkoitusta, sillä kaikissa ei ole edes tuo poseeraus. Täältä näet.