Voit nähdä täältä keskustelun, jossa Miley juttelee joidenkin ihmisten kanssa ja vastailee heidän kysymyksiin. Tuo on minun suomentamani :) Lue, kiinnostavia kysymyksiä ja vastauksia!

---------------------------------------------------------------------------------------------

MileyWorld.Comissa on avattu Mileyn ja Tishin blogi! Kannattaa tsekata! Tarkkaa osoitetta en tiedä, mutta kannattaa käydä tutkimassa :) Tässä yksi blogi merkintä jonka Miley kirjoitti äskettäin:
SAAPUMINEN LONTOOSEEN PIAN
Postattu 28. Lokakuuta 2008
Hei se on 8.00 ja olen hereillä hiuksissa ja meikissä taas. (UGGG) :D Minulla oli kaksi tuntia lehdistöä tänä aamuna taas. Kello yhdeltätoista olen valmis ja me kaikki menemme lentokentälle päästäksemme Lontooseen taas! Wow!

Kuitenkin, show oli mahtava viime yönä! Se oli tosin aika outo myös! Ihmiset lauloivat englanniksi ja jotkut lauloivat saksaksi! Se oli aika hullua! Voin sanoa että he rokkasivat kokoajan! Kun lauloin "See You Again" ja "7 Things" he lauloivat joka ikisen sanan! Kovasti! Se oli uskomatonta huomioon ottaen että cd:ni ilmestyi siellä vasta kolme viikkoa sitten! He myös messusivat nimeäni niin kovaa! Se oli tosi siistiä kuultavaa heidän aksenttiensa takia! Se oli todellakin erikoinen ilta! Kuitenkin, kirjoittelen myöhemmin uudestaan!!! :p
Miley

---------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT: Nyt vihdoin Nick on myöntänyt Nileyn olevan totta (yllätyyyyysss!) :D
jonasbros.vuodatus.net kirjoittaa:
Nick on luovuttanut ja uutisoinut eurooppalaiselle lehdelle, että hänen ja Miley Cyrusin seurustelusuhde oli totta! Nick ei paljoakaan kertonut tapauksesta, mutta sen hän päästi suustaan että oli pettynyt Mileyyn. Suhde oli myös suunniteltu salaiseksi.