Miley ja Mandy julkaisivat uuden videon! Sen nimi on "M&M Cru is Back to LL Cool J's Track Baby!" Tämä on ehkä viimeinen M&M Cru video, sillä Miley ja Mandy aikovat täst edes keskittyä Miley ja Mandy Show'hun, ainakin omien sanojensa mukaan :) Check Here.

Nyt on sitten sellainen kysymys, että aikooko Miley ja Billy Ray ottaa potkut Hannah'sta?
Celebrity-Gossip.net kirjoittaa:
Ja kuitenkin vaikka 15-vuotias laulaja/näyttelijä hymyilikin kokoajan, heidän ympärillään liikkuu huhuja, jotka kertovat että Miley ja hänen laulajaisänsä Billy Ray Cyrus yrittävät saada potkut heidän hittisarjastaan "Hannah Montana".
TMZ:n sisäpiiriläisten mukaan; "Miley on kerskunut, että hän saa potkut, tekemällä selväksi, että hän haluaa keskittyä laulamiseen, eikä televisiosarjaan. Billy Ray Cyrus taas myös teki selväksi, että Miley saa lisää rahaa laulamisbisneksestä, kun Disneyn kaapelishow'sta. Tuloksena isä-tytärtiimi on näyttäytynyt kuvauspaikalla todella myöhäisessä, viivyttämällä tuotantoa ja raivostuttavalla kastia ja muuta ryhmää."

Tiistai-iltana Miley nähtiin Universal Cityssä kävelyllä. Tsekkaa lisää kuvia, täältä.

Ja sitten tässä artikkelissa sanotaan, että Miley aikoo olla uuden Nicholas Sparksin kirjoittaman leffan tähtenä. Nicholas on vielä kässärin kirjoitusprosessissa, joten leffaa ei tulla vielä vähään aikaan kuitenkaan näkemään, mutta tietysti on kiva jo etukäteen tietää, että hän aikoo tehdä muitakin projekteja :>

Keskiviikko-illan Miles vietti taas ulkona Hollywoodissa :) Kuvatt.


Tämä arvonta taitaa olla tarkoitettu amerikkalaisille, mutta videonhan voit tietysti tsekata. Palkintona on muodonmuutos, erikoinen shoppailureissu ja vierailu HM:n kuvauksissa!

Lauantaina Miles nähtiin Coffee Bean & Tea Leafissa pistäytymässä. Kuvia täällä :)


Disneyllä on Mileyn synttäreitten Sweet 16 sivu, josta huomattiin 16.9., että liput synttärijuhliin ovat loppuneet. Älä unohda kuitenkaan tsekkailla sivua aina välillä, sillä Disney postaa jotakin juttuja niille, jotka eivät pääse tulemaan Mileyn synttäreille :)