Hei, täällä Akari, en ole kerennyt pitkään aikaan päivitellä Miss Mileyssa kiireideni takia! Koulu alkoi ja kiirettä piisaa Just Jonas Brothersin kanssa. Yritän taas jälleen pitkän välin jälkeen päivitellä ja auttaa Scarlettea sivuissa. Kiva olla taas täällä! :)

Miley suunnittelee 16-vuotis syntymäpäiviään Disneylandissä. Juhlista tulee olemaan suuret, sillä fanit voivat ostaa 250 dollarin liput juhliin! Menisitkö itse? ;)

Tänään kauppoihin tulleessa Miss Mixistä löysin lisää Mileyn liittyvää asiaa Jonas Brothers-aukeamalta. Siellä selvisi syyt Mileyn alku vuodesta värjättyihin mustiin hiuksiin, paljastaviin kuviin ja hänen kapinointiin. Siellä luki näin:
'Esimerkiksi bändin pomona pidetty Nick (Jonas) on toistuvasti yhdistetty Miley Cyrukseen. Nuorukainen itse ei ole suhdetta koskaan myöntänyt, mutta nyt Miley on tunnustanut hänen ja Nickin seurustelleen viime vuonna.
- Meistä tuli pari samana päivänä, kun tapasimme. Nick ja minä rakastimme toisiamme. Kun erosimme, itkin varmaan kuukauden putkeen. Olin niin surullinen. Värjäsin hiukseni mustiksi, koska halusin kapinoida kaikkea sitä vastaan, mitä Nick toivoi minua olevan, Miley tilittää Seventeen-lehdessä.
- Ehkä Nick Jonas on paras ystäväni loppuelämäni ajan, tai ehkä päädyn menemään naimisiin hänen kanssaan, hän mietti toiveikkaana.'

mmm-1.jpg image by jonasbrosfinnish  mm-1.jpg image by jonasbrosfinnish  nimetn2-1.jpg image by jonasbrosfinnish  nimetn-1.jpg image by jonasbrosfinnish  jopu-1.jpg image by jonasbrosfinnish

Tein muutaman avatarin Miss Mileylle uudesta Miley ja Mandy-videosta. :) Lisään ne myöhemmin Mediaan, mutta tuossa on ne kaikki.