Mötley Crüen basisti Nikki Sixx suuttui, koska Jonas Brothers ja Miley Cyrus oli luokiteltu Rock-musiikiksi. Basisti paljasti, että häntä yökötti löytäessään levykaupasta Disneyn kultalasten levyt Rock'n'Roll -osastolta.
Sixx riehui ContactMusicille:
-Tuolla on paljon p***aa, mitä ihmiset kutsuvat rockiksi. Menin levykauppaan ja löysin Miley Cyrusin ja Jonas Brothersin levyt rock-osastolta. Mietin että mitä v****a tämä on?!? Ihmiset uskovat että tämä p***a on rock'n'rollia?


Rihanna ja Miley suunnittelevat duettoa? (Stara.fi)
Viime aikoina Rihanna on viettänyt paljon aikaa poikaystävänsä Chris Brownin kanssa, mutta aikaa on riittänyt myös työlle. Hänen kerrotaan parhaillaan virittelevän yhteistyötä muiden muassa teinipoppari Miley Cyrusin ja poptähti Carrie Underwoodin kanssa. Tulossa voikin olla mielenkiintoisia duettoja ja vierailuja.


Miley pokasi vastanäyttelijänsä? (Stara.fi)
Supersuosittu amerikkalainen teinipoppari Miley Cyrus seurustelee mahdollisesti toisen teinitähden, Cody Linleyn kanssa, Yhdysvalloissa huhutaan. Pari nähtiin poistumassa yhdessä Linleyn asunnosta myöhään illalla Los Angelesissa. 15-vuotias Hannah Montana -tähti on jo aiemmin tunnustanut olevansa ihastunut 18-vuotiaaseen Codyyn, joka näyttelee suosikkisarjassa hänen poikaystäväänsä. Televisiopari voi siis pian olla yhdessä myös kulissien takana.
- Hän on hauskaa katseltavaa. Hän on todella hauska ja jalat maassa. Niin ja vielä kuumakin, Miley hehkutti taannoin haastattelussa.
Vielä taannoin Cody Linley seurusteli Camp Rock-tähti Demi Lovaton kanssa. Suhteen päättymisen jälkeen hänet on jo useaan otteeseen yhdistetty Cyrusiin. Virallisesti molemmat ovat kertoneet olevansa keskenään vain hyviä ystäviä.

--- myöhemmin lisää uutisia ;>